• Sastojci:
  • 600 g posnog keksa
  • 2 dl soka od pomorandže
  • 300 g šećera u prahu
  • 2 margarina
  • 500 g malina
  • 100 g pudinga od malina
  • 4 pudinga od vanile
  • 200 g posne čokolade za kuvanje
  • 300 g kristal šećera
  • 300 g posnog šlaga

Kora: Umutiti jedan margarin sa 200 g šećera u prahu i dodati 600 g keksa mlevenog i sok od pomorandže.

Oblikovati na tacni koru.

Fil prvi: 300 g kristal šećera ušpinovati sa 1,5 dl vode i dodati 500 g malina zaledjenih. Razmutiti 100 g pudinga od malina sa 100 g vode i 3 kašike šećera i dodati u maline ušpinovane u šećeru. Prokuvati malo i kada se prohladi staviti na koru.

Fil drugi: 200 g čokolade rastopiti sa malo šećera i ulja i staviti preko fila prvog.

Fil treći: 4 pudinga od vanile skuvati sa 1,200 ml vode. Kada se prohladi, dodati prethodno umućen margarin sa 100 g šećera u prahu. Ovaj fil staviti preko drugog fila.

Odozgo staviti šlag.

Tekst: Aleksandra Nedeljković

Izvor: Recepti