Mladu glumicu Bestemsu Ozdemir (24) fanovi zovu turskom Penelope Kruz zbog nečeg španskog u crtama lica, ali i Devojkom koja plače. Ovaj drugi nadimak zaradila je ulogom Nulifer u hit seriji "Ljubav  i novac", piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KO PLAĆA LUKSUZNO VENČANJE BALI BEGA: svadba turskog glumca Buraka Ozčivita koštaće čitavo bogatstvo

"Plakala sam u svakoj od 54 epizode serije "Ljubav i novac". Rak sam u horoskopu i vrlo lako se rasplačem. Ipak, u prvih nekoliko epizoda trebala mi je mala pomoć za suze, ali kasnije sam plakala bez ikakvih pomagala. Povukla bih se u neko mirno ćoše i nakon kratkog vremena bila spremna da ako treba satima ridam pred kamerama," otkrila je Bestemsu u jednom intervjuu. 

I taman koliko joj je plakanje nije zadavalo problema, toliko ju je jedna druga scena uznemirila. 

"Najteže mi je pala scena ljubljenja. Prvi put u životu morala sam da se poljubim pred kamerama. Posle je snimana otmica, a otimali su me tri-četiri puta, što mi takođe nije bilo lako. S jedne strane je to traumatično iskustvo, a s druge potreba da se ne poklekne. Uz to, devojka se strasno zaljubila u Metina, svog otmičara. "

No uz pomoć divnih kolega sve je besprekorno obavila, otkriva glumica inače očarana starijom koleginicom Tubom Bujukustun, koja u seriji igra Elif, Nuliferinu sestru. 

Kako je lepa Nulifer postala glumica - pročitajte na sledećoj strani! 

PageBreak

"Bila sam veoma napeta kad je trebalo da se upoznam s Tubom. No, ona je zaista divna osoba i sjajna umetnica, ubrzo smo postale kao sestre. Mnogo sam naučila od nje, kao i od Nebahat Čehre, Engina Akjureka i Erkana Džana," objašnjava  lepotica koja u detinjstvu nije sanjala niti planira da se bavi glumom. Iako ima više umetničkih talenata, od slikanja, vajanja i fotografije do dizajniranja odeće, san joj je bio da kreira nakit. Ni danas, posle velikog uspeha koji je postigla u glumi, nije odustala od toga.

A kako je uopšte ušla u glumačke vode ni njoj samoj još nije jasno. Kao što joj nije jasno ni kako se gotovo preko noći od muškobanjaste devojčice pretvorila u mladu damu:

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NAJVEĆE ZADOVOLJSTVO LEPE ASI: evo kako živi prelepa turska glumica Tuba Bujukustun (FOTO)

"Zaista sam se od ranog detinjstva ponašala  kao dečak: nosila sam kratku kosu ili sam je čvrsto vezivala, stalno se igrala mačevima i zapodevala tuču s dečacima. A onda u jednom trenutku, kad sam imala 16-17 godina, bila sam u cipelama na štiklu i tesnim pantalonama, kompletno našminkana i sa pravom frizurom. Pojma nemam kako se i zašto promena dogodila, svi su mislili da sam se zaljubila. Kažu da svaka devojčica prođe kroz muškobanjastu fazu, ali kod mene je to dugo trajalo i porodica se ozbiljno zabrinula. Bez razloga, jer sve se događa u svoje vreme. "

Tokom studija htela je da uveća džeparac pa je prihvatila da bude model za jednu firmu koja se bavi izradom džinsa. Fotografije je poslala agenciji koju vodi Džan Tatlitug, brat Kivanča Tatlituga, a on joj je odgovorio da ne radi s modelima ali da joj može pomoći da postane glumica. Tako je i bilo. Nakon nekoliko epizodnih, dobila je ulogu bogate i razmažene devojke Nulifer koju je život dugo mazio a onda gurnuo u velike nevolje. Odigrala ju je sjajno i za kratko vreme postala veoma popularna. 

Kako se hrani i koja je dijeta koju drži Nulifar - otkrijte na sledećoj strani!

PageBreak

"U seriji sam nosila svoju odeću jer sam kao student mode imala dovoljno odevnih predmeta kakve nose bogate devojke poput Nulifer," objašnja Bestemsu koja vitku liniju održava strogim režimom.

PROČITAJTE JOŠ: SUDBINA HARUNA IZ SERIJE PARAMPARČAD: život turskog glumca od ljubavne priče do opasne tragedije (FOTO)

"Ne jedem mnogo, što nije najzdravije i devojke ne treba to da rade. Ali ja sam tako navikla. Dnevno imam jedan do dva obroka, uglavnom je to salata, ali u nju dodajem sir ili proteine u nekom drugom obliku.  Umesto mesa jedem isključivo ribu, a trudim se da nakon 19 časova ne uzimam ništa od hrane. Najdraži meni mi je grilovano povrće u kombinaciji s nekom dobrom salatom," otkriva lepotica kojoj mlade devojke zavide na vitkoj liniji. 

Da li lepa turska glumica ima dečka - saznajte na sledećoj strani!