Poznati turski glumac Bariš Falaj (45), Harun iz serije "Paramparčad", zablistao je u ulozi sadistički nastrojenog Alija Kerpetena u "Ezelu", a nakon toga ostvario niz sjajnih likova u TV serijama i flimovima, piše Lepa & srećna. Ali Bariš nije samo dobar glumac, on je odani suprug i posvećeni otac. I danas, posle trinaest godina, prelomnom tačkom u  životu smatra dan kada je upoznao suprugu Esru Ronabar (39).

PROČITAJTE JOŠ: SREĆA ZA BALKANSKOG MAFIJAŠA IZ SERIJE PARAMPARČAD: ovo je najlepše prolećno venčanje u Turskoj

Esru sam prvi put video 11. februara 2004. godine – ispričao u jednom intervjuu. – Dopala mi se mnogo i pomislio sam kako je to žena kojom ću se oženiti.  Taj datum je i ugraviran na našim burmama. Jer toga dana je počeo moj sasvim drugačiji život.

Međutim, šarmantni glumac otkriva da lepu Esru, takođe glumicu, nije osvojio baš lako.

"Žene nisu jednostvana bića, one vole da muškarac puzi pred njima, pa i Esra. Budi strpljiv, govorio sam sebi. I bio sam strpljiviji i uporniji od nje. Jer kad puziš pred onim koga voliš, onda to i nije puzanje, zar ne? I tako, baš sam bio strpljiv. 

A da je istrajan u svojim namerama dokazao je i izborom zanimanja. Naime, kad se prijavio na glumu, odbili su ga uz obrazloženje da zbog problema s vilicama i vrskanja u govoru nikad ne može biti glumac. Ali on se potrudio i pokazao da i te kako može biti glumac, i to sjajan glumac.

Koji je najsrećniji dan u životu šarmantnog Haruna - pročitajte na sledećoj strani!

Објава коју дели barışfalay (@bfalay) дана 14. Јун 2015. у 9:27 PDT

PageBreak

On i Esra venčali su se 7. jula 2006. godine, a 2009. na svet je stigao njihov sin za koga je mama odabrala ime Mavi Ruzgar. Ono Mavi (plavi) nadimak je njegovog tate koga su prijatelji tako nazvali zbog prelepih tamnoplavih očiju

PROČITAJTE JOŠ: DŽEMS DIN PONOVO ROĐEN U TURSKOJ: Ko je zgodni Deniz u seriji "Paramparčad"

Bariš nije propustio veličanstveni trenutak sinovog dolaska na svet.  

"Očevi ne nose bebe, priroda je to dodelila majkama, pa sam zaključio da bar trenutak rođenja mogu da podelim sa Esrom. I tako sam se našao u porođajnoj sali. A kad danas hoću da naljutim suprugu, kažem joj: "Ja sam prvi video bebu". Naravno, rasplakao sam se kad sam ga onako majušnog uzeo u ruke," objašnjava glumac i podvlači kako je kod kuće samo dobar muž i otac.  

A Esra voli da se našali na račun toga: "Velika vest, Mavi Ruzgarzu je izbio prvi zub. Barišovo uzbuđenje je ogromno... Zamislite, njegovom sinu je izbio prvi zub i to bi da podeli sa celim svetom", napisala je riđokosa glumica u jednom komentaru.

Kakva strašna tragedija je pogodila Harunovu porodicu - pročitajte na sledećoj strani!


Објава коју дели barışfalay (@bfalay) дана 7. Мај 2016. у 9:00 PDT

PROČITAJTE JOŠ: Emotivan kraj snimanja turske serije "Paramparčad": kakvu tajnu krije raskošan dom porodice Gurpinar (FOTO)

Објава коју дели barışfalay (@bfalay) дана 18. Окт 2015. у 3:41 PDT

PageBreak

Test odanosti i poverenja par je prošao u septembru 2013. godine. Jednog kišnog dana na putu za snimanje serije "Odaću ti jednu tajnu" Esra je doživela tešku saobraćajnunesreću. Imala je više od trideset preloma i malo ko je verovao da će ponovo stati na noge. 

PROČITAJTE JOŠ: Raskošan porodični dom Džihana iz serije "Paramparčad": zavirite u skladan dom i predivan vrt turskog glumca Erkana Petekaja (FOTO + VIDEO)

"Dugo sam bila na jakim analgeticima, i da nije bilo  mog muža Bariša i sina Mavi Rüzgara, ne bih preživela ili bih ostala težak invalid. Zbog njih sam sam se trudila da ponovo hodam, nisam odustajala ni u najtežim trenucima. Isplatilo se, sad ponovo normalno hodam i živim. Kao porodica uspešno smo prošli najteži test koji je sudbina pred nas stavila."


Објава коју дели barışfalay (@bfalay) дана 28. Нов 2015. у 5:19 PST

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna