Turska glumica TubaBujukustun (35), koju smo upoznali kao dostojanstvenu Asi u istoimenoj seriji a sada je gledamo u ulozi borbene ElifDenizer u "Ljubavi i novcu", prava je lepotica i odlična umetnica. Mama danas petogodišnjih bliznakinja Maje i Toprak, koje je dobila u braku s kolegom Onurom Sajlakom, izgleda tanušno poput tinejdžerke.

PROČITAJTE JOŠ: SUDBINA HARUNA IZ SERIJE PARAMPARČAD: život turskog glumca od ljubavne priče do opasne tragedije (FOTO)

Čovek bi rekao da ne jede ništa osim celerovog lista. Ali uopšte nije tako! FerzanOzpetek, redtelj filma "Crveni Istanbul" (gde joj je partner bio Halit Ergenč, sultan Sulejman iz "Sulejmana Veličanstvenog"), koji inače godinama živi i radi u Italiji, s Tubom se prvi put sreo na snimanju. A na konferenciji za štampu nakon završetka filma o lepoj glumici je rekao sledeće:

"Tuba je čudo po pitanju hrane. Jede kao pravi kamiondžija: masno i slasno."

PROČITAJTE JOŠ: Iskrena ispovest Lejle iz serije"Beskrajna ljubav": Bali beg je baš sladak, zgodan i vredan momak (FOTO)

Glumica s porodicom živi povučeno, daleko od očiju medija i javnosti (mrzi, kaže, da daje intervjue), pa malo ko zna da joj je najveće zadovoljstvo da jutarnju kafu pije dok je šeta sa svojim psima, da  obožava doručak van kuće, da je veliki ljubitelj pilava i uopšte  jela s pirinčem, ali ne zna da skuva ništa izuzev turskog omleta (menemena).

Recept za turski omlet menemena koji sprema lepa Asi pročitajte OVDE! 

Izvor:  Lepa & srećna

Tekst: M. Ranisavljević