Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Feng šui tajne za privlačenje ljubavi

Niste u ljubavnoj vezi ili ste nezadovoljni onom u kojoj se nalazite... Preispitajte svoje emocije i uz pomoć nekoliko feng šui tajni uspostavite ravnotežu u ljubavnoom životu.

  Izvor: Foto: Thinkstock

U kineskoj medicini emocije se smatraju glavnim uzrocima bolesti. Negativne emocije zamagljuju um i remete unutrašnju energiju. Ako niste zadovoljni postojećom vezom ili se po pitanju partnerstva duži vremenski period ništa ne dešava, feng šui može da vam pomogne.

Ispraznite um od negativnih emocija pomoću meditacije (bacate ih sve niz reku koju zamišljate pred sobom) a onda pravite listu i stvarate mentalnu sliku idealnog partnera.

Potrudite se da ga zamislite što preciznije, sa što više detalja - pokušajte da zamilite kako izgleda, čime se bavi, koje vrline ima, i koje mane ste prihvatili... 

Nakon toga, uđite u svoju spavaću sobu, pogledajte je tuđim očima i postavite sebi sledeća pitanja: 

  • kada ste poslednji put ispomerali nameštaj, očistili sve i bacili nepotrebne stvari, pa možda i one koje ste dobili od bivšeg partnera,
  • kada ste okrečili zidove i kupili poslednji put novu posteljinu, a pre toga izneli na prozor ćebad i jorgane da upiju sunčevu energiju.

Najteži oblik loše energije jeste stagnirana energija. Poradite na energetskoj frekvenciji svoje sobe. Rešite staro, stagnirano i napravite mesta za novo. Budite otvoreni za prijem.  

Oltar predstavlja centralnu energetsku tačku između Neba i Zemlje, mesto na koje svojim rukama postavljamo određene ukrase, pisma, figure koje predstavljaju ljubav. Pozicija oltara za ljubav je uvek u spavaćoj sobi.

Kako se postavlja oltar? Postavite mali stolnjak ili milje u boji ljubavi: crveni, pink, roze ili ciklama,  keramičku figuru para, dve osobe, dve ptice, dva srca, postavku dve sveće,  napisano pismo želja vezanih za ljubav koje se postavlja ispod sveća. Kada se sveće upale, zamislite želju napisanu u pismu, kako dimom iz sveća odlazi u nebo i ostvaruje se vrlo brzo. 

Na sledećoj strani pročitajte koje cveće ne smete držati u spavaćoj sobi...

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije