Kratku kosu nose veoma hrabre žene, koje jako dobro znaju šta žele od života i od veze. One su spremne na apsolutno sve. Ne vole da slede većinu i originalne su u svakom segmentu života. Jako je teško precizirati šta od njih možete da očekujete pa ćemo reći samo da očekujete neočekivano.

PROČITAJTE VIŠE: KAKO NOSITE TAŠNU I ŠTA TO GOVORI O VAMA: govor tela otkriva vaš karakter

Dužinu kose do ramena biraju ženstvene, elegantne i sofisticirane osobe. Komunikativni ste, a vaša prirodna lepota očara svakog ko vas upozna. Volite izazove, na poslu ste uvek u potrazi za novim projektima, a privatno ste maher u sticanju novih prijatelja.

Dugačku kosu nose strplive ženstvene osobe, uvek oprezne u svemu što rade, ali  i veliki sanjari. Na ljubavnom planu, uvek težite ka dugim i stabilnim vezama, u kojima se dajete u potpunosti, ali ništa manje ne očekujete ni od svog partnera. Kada nešto želite, sve ćete uraditi da dospete do tog željenog cilja, a zahvaljujući svojoj istrajnosti, uglavnom ćete i uspevati u tome.

Ako ste plavuša

Veoma ste duhoviti i omiljeni u svakom društvu. Izuzetno ste emotivni, i sitnica je dovoljna da vas dovede do ivice suza ali to vešto sakrivate i tu vašu crtu poznaju samo najbliži. Potpuno ste kul, ne robujete predrasudama i stereotipima. Najčešće veoma rano stupate u brak, ali se često i razvodite.

Ako ste riđokosa

Izuzetno specifična ličnost, što ni ne iznenađuje jer ste na svetu ionako među najmanjim procentom žena koje su rođene sa ovom bojom kose. Avanturističkog i borbenog duha, što na muškarce deluje poput magneta pa ne možete da se odbranite od udvarača. Veoma ste temperamentni, al i svojeglavi i ne pristajete na kompromise već se borite sve dok ne bude onako kako ste vi zamislili.

Ako ste brineta

Izuzetno ste otvoreni i predusretljivi, uvek na usluzi svima. Neverovatno inteligentni i pronicljivi, više volite da slušate svoj unutrašnji glas nego šta vam drugi pričaju. Dobar ste slušalac i krajnje pouzdani, a često probleme i potrebe drugih stavljate ispred sopstvenih.

Ako ste crnka

Pomalo tajanstveni, ne volite da vas ljudi čitaju kao otvorenu knjigu ali ste izuzetno intuitivni pa lako ”čitate ” druge. Puni ste samopouzdanja i izuzetno ambiciozni, bez veće muke ostvarujete sve što ste zamislili. Muškarci vas neverovatno poštuju, stalo im je do vašeg mišljenja i među njima imate puno iskrenih prijatelja.

Tekst: Žaklina Milenković

Izvor: Lepa i Srećna