Tokom života stvaramo brojne emotivne, spiritualne i lične odnose, a mnoge od njih odlikuje neverovatno jaka konekcija koja se manifestuje preko osećanja, piše Lovesensa.

Odnosi sa jakom spiritualnom konekcijom imaju sposobnost da prenose osećanja osobe sa kojom ste povezani, pa ćete sa tom osobom proživeti sreću, tugu, strah, bes... Sve dok se vaša veza neguje, dobijaćete duhovne povratne informacije u vidu emocija.

Ova povezanost postaje još jača kada neka osoba misli na vas, a evo šta osećate u trenutku kada nekome jako nedostajete:

PROČITAJTE JOŠ: Veština usmeravanja misli: 4 laka pitanja koja će vam pomoći da budete srećni svakog dana

1. Talas neočekivanih osećanja

Ako neko misli na nas i nedostajemo nekoj bliskoj osobi, javiće se neočekivane emocije, najčešće osećaj praznine i usamljenosti. Iako ste dobro raspoloženi i energični, ako osetite odjednom promenu raspoloženja i veliku čežnju, moguće je da neko baš u tom trenutku razmišlja o vama. Ova osećanja se javljaju kao posledica energetskih vibracija koje šalje osoba sa kojom ste spiritualno povezani.

2. Konekcija u snovima

Ako često sanjate osobu sa kojom ste trenutno razdvojeni ili ste sa njom negovali odnos u prošlosti, moguće je da ta osoba misli na vas. Veruje se da zbog blokirane energije neke energetske vibracije ne mogu da stignu do vas dok ste svesni, pa se onda manifestuju u snovima.

PROČITAJTE JOŠ: OVE TOKSIČNE MISLI TREBA DA ZABORAVITE: evo kako da se oslobodite nezdravih emocija

3. Magičan sinhronicitet

Sinhronicitet je glavni znak spiritualne povezanosti sa nekim, pa nemojte se iznenaditi ako jednu osobu iznenada i često srećete na neočekivanim mestima u neočekivano vreme. Moguće je da ta osoba često misli na vas, a samim tim vaše energije se neverovatno privlače.

Izvor: Lovesensa