Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muškarci, pažnja: ovo je najvažnija osobina kojoj nijedna žena neće odoleti!

Prema novijim istraživanjima koja se bave muško-ženskim odnosima, postoji 1 osobina kod muškaraca koju žene vole... Evo koja je!

  Izvor: Foto: Profimedia

Najnovija istraživanja koja proučavaju muško-ženske odnose pokazuju da postoji jedna jedina osobina kod muškaraca na koju žene naprosto "padaju", objavljeno je u časopisu "Evolutionary Psyhology". Prvi deo eksperimenta je rađen na 50 mladih osoba. Trebalo je da posmatraju profile 100 nepoznatih osoba i da odluče koje su im najprivlačnije. Osobe koje su bile najduhovitije i koje su se smejale su privukle najviše pažnje!

Drugi deo esperimenta je uključivao 200 osoba koje nemaju partnera starosne dobi od 20 do 30 godina. Svaka ispitanica je trebala da provede po 10 minuta sa muškarcem sa testiranja i da nakon toga kaže koje osobine i koji muškarci su joj se najviše dopali.

VIŠE: Dame koje obaraju sa nogu!

Testiranje je pokazalo da su im se najviše dopali duhoviti muškarci! Iako fizička privlačnost igra veliku ulogu pokazalo se da ako muškarac pokušava da bude duhovit i ako se žena iskreno smeje želi da ga bolje upozna. Ako se oboje prijatno smeju - velika je šansa da će se njihov odnos razviti u nešto više.

Muškarci - smejte se i budite duhoviti, to osobina kojoj ni jedna žena ne može odoleti!

Izvor: Prilagođeno sa Zadovoljna.hr

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije