Princ Džordž, najstariji sin princa Vilijama i Kejt Midlton, slavi 22. jula 2019. godine svoj šesti rođendan.

Naslednik britanske krune sigurno nema mnogo neostvarenih želja, pa nije ni čudo što su svi mediji zainteresovani šta je princ od Kembridža poželeo za ovaj 22. jul.

Kako piše Yumama, ponosni roditelji su na zvaničnom Instagram nalogu Kesingtonske palate podelili preslatke fotografije nasmejanog rođendanka.

Fotografije su napravljene u porodičnoj bašti vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Uz osmeh za kameru, princ izgleda kao jedan sasvim običan šestogodišnjak, koji je zbog svog rođendana obukao omiljenu fudbalsku majicu.

Mediji su danima najavljivali rođendan ovog mališe, a ne sumnjamo da će se roditelji potruditi da zabavu u njegovu čast pretvore u jednu pravu malenu bajku.

PageBreak

Maleni princ je treći po redu naslednik trona, nakon svog oca i dede, princa Čarlsa.

Kako pišu britanski mediji, princ je imao samo jednu želju - da rođendan provede u Engleskoj, uz skromnu proslavu u porodičnom krugu.

Zašto je ova želja tako važna?

Prošli rođendan - 5. po redu - princ Džordž je proveo na ostrvu Mistik sa roditeljima - ovo me mesto na kojem Kejt Midlton i princ Vilijam najviše vole da letuju.

Međutim, ovoga puta, zahvaljujući tome što je porodična rođendanska zabava organizovana u Anmer Holu, princ Džordž će moći i da proslavi rođendan sa drugarima u školi u Južnom Londonu.