Serena Vilijams, najbolja svetska teniserka u open eri porodila se 1. septembra 2017. godine u klinici na Floridi.

Serena (35) je na svet donela devojčicu, kojoj će naknadno dati ime, a nakon porođaja majka i beba se osećaju dobro, preneli su svetski mediji.

PROČITAJTE JOŠ: SERENA VILIJAMS OTKRIVA ONO O ČEMU CEO SVET ĆUTI: ovo je najgore nasilje koje žena može da pretrpi

Teniserka i njen verenik Aleksis Oanijan sa nestrpljenjem su čekali ovaj dan, a Serena je još u aprilu sa svima podelila srećne vesti putem profila na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković ponovo poklanja Srbiji: Armani, Serena i svetske lepotice na dobrotvornoj večeri kod Novaka i Jelene (FOTO)

Internet je prepun nežnih, srdačnih ali i šaljivih čestitki, a među njima je i duhovita animacija ultrazvuka bebe - pogledajte kako izgleda trudnoća svetske teniserke!

Serena Vilijams: Ponosna sam na svoje obline i nesavršeno telo

Možda tridesettrogodišnja teniserka ne izgleda kao manekenka i po nekim modnim pravilima nikada ne bi mogla da postane Viktorijin anđeo, ali Serena Vilijams se odlično oseća u svojoj koži i oblinama koje krase njeno telo.

PROČITAJTE JOŠ: Dame raskošnih oblina zapalile Instagram magazina Vog

Najbolja teniserka na svetu zaštitino je lice australijskog brenda za veš „Berlei“. U najnovijoj kampanji  u novembru 2014. ponosno je stala pred objektiv fotoaparata i ohrabrila devojke da treba da vole svoje telo baš takvo kakvo jeste, rekavši da se ona odlično oseća u svom koliko god da nije idealno.

„Ponosna sam na svoje obline i telo. Važno je da volite sebe i shvatite da ste lepi bez obzira na to šta mediji plasiraju da je lepo“, rekla je Serena.