Na televiziji "Pink" 17. decembra 2013. godine u 21: 15 časova počinje sledeća faza "X Faktora" simboličnog naziva "kuće sudija" u kojoj će se takmičari predstaviti svojim mentorima u kućnoj atmosferi, a samo po troje kanidata iz svake kuće plasiraće se u finale!

U prvoj epizodi videćemo kuće Emine Jahović Sandal i Kikija Lesendrića, a u ovoj fazi takmičenja sudijama u ocenjivanju pomažu njihovi gosti mentori.

Kako su mediji objavili Emina je svoju grupu "Muškarci do 27" ugostila i u Istanbulu, a za gosta mentora izabrala je svog supruga, trenutno najvećeg pop umetnika u Turskoj, Mustafu Sandal! Ovaj popularni pevač pored bogate karijere ima i iskustva u "otkrivanju" novih muzičkih zvezda, budući da je bio član žirija sličnog pevačkog takmičenja, što je i bio jedan od razloga da ga Emina pozove kao svog gosta.

Emina se pokazala kao odličan mentor, ali i zaista sjajan domaćin: njeni takmičari i cela "X Faktor" ekipa o njoj i njenom suprugu imaju samo reči hvale.

„Emina je sjajan mentor, prelepo nam je bilo u Istanbulu: leteo sam prvi put avionom, obišli smo grad, naučili smo mnogo toga i divno se družili!  Ovo putovanje ostaće mi u najlepšem mogućem sećanju! Kao znak zahvalnosti  našoj divnoj mentorki priredili smo jedno iznenađenje, videćete u emisiji! “ – rekao nam je Haris Ćato, jedan od takmičara.

Da li je porodica Sandal bila zadovoljna nastupima takmičara, koji savet je Emina dobila od svog supruga i koja tri kandidata su prošla u finale, videćemo večeras u 21:15 na televiziji "Pink".

LepaiSrecna U kući Emine Jahović i Kikija Lesendrića, takmičari počinju pripreme za novu fazu takmičenja "X faktor"!