Televizija Pink i produkcija MBK će u utorak 3. decembra 2013. godine u 21.25 časova na zahtev gledalaca prikazati nastupe favorita dosadašnjih audicija "X Faktora".

"X faktor Specijal", svojevrstan jednočasovni interaktivni program  omogućiće gledaocima da pomoću društvenih mreža Twitter, Facebook, odnosno sajtova Kurir online i Pink Web glasaju i učestvuju u izboru takmičara koji će ući u uzbudjivi sledeći krug takmičenja "Boot camp" (radni kamp) i odaberu mentore za svoje favorite.

Od sledeće epizode gledaoci postaju peti sudija!

Kiki Lesendrić, Kristina Kovač, Emina Jahović i Željko Joksimović postaju mentori i takmiče se između sebe, a vi ćete im pomoći u odabiru pobednika  "X Faktora"!

Pažljivo gledajte sledeću epizodu i iskoristite priliku da uz pomoć grafika koje će vas navoditi u emisiji odaberete mentore svojim favoritima!

Grafikon i statistiku kojima je predstavljena gledanost "X Faktora" u bivšim jugoslovenskim republikama možete pronaći u galeriji.

LepaiSrecna Učestvujte i vi u interaktivnom programu i glasajte za takmičare koji se kvalifikuju u sledeći krug popularnog takmičenja.