Nova uloga Džordža Klunija u filmu "Monuments men" čiju premijeru očekujemo 18. decembra 2013. godine, povod je za njegov veliki intervju za magazin "W" i neobičan foto editorijal!

Naime, editorijal obuhvata i naslovnicu na kojoj je oskarovac - ali i pozadina oko njega - sva u belim tufnama!

- Volim što su me pretvorili u Snupija - kaže duhoviti glumac, a naslovnica za izdanje za decembar 2013. godine već se rado razmenjuje među obožavateljkama na internetu! Baš kao i njegovo priznanje koje, nema sumnje, interesuje mnoge žene - da li je već sreo ljubav svog života?

U ovom intervjuu, Kluni je priznao da još nije upoznao takvu ženu, ali dao je svim zaniteresovanima do znanja kako bi ona trebalo da izgleda.

- Ludo sam bio zaljubljen u Odri Hepbern kad sam bio dečak i verujem i dan-danas da ona najelegantnija žena na svetu - kaže Kluni. - Takođe sam voleo i Grejs Keli, potpuno sam se  zaljubio u nju kada sam gledao scenu u kojoj izlazi iz vode u filmu "Kako uhvatiti lopova". Međutim, kada je reč o pravoj ljubavi, još je nisam pronašao - odao je Kluni. Dakle, elegancija pre svega! Džordž nam je i svojom naslovnicom stavio do znanja u kom pravcu da razmišljamo, bar kad je reč o desenu i bojama... pogledajte je u celosti!

LepaiSrecna Verovatno da nema žene na svetu koju ne golica pitanje: kako izgleda idealna žena i to po mišljenju najpoželjnijeg neženje u svetu šoubiznisa...