Željko Joksimović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Emina Jahović zadovoljili su sve kriterijume za izbor sudija pevačkog šou programa "X Faktor". U šou programu „X Faktor“ vrednuje se pevački talenat, ali i harizma, celokupan izgled i scenski nastup takmičara, saopštila je danas produkcija ovog takmičenja.

"Takmičar Filip Janevski Fifi je na audiciji za pevački šou program "X Faktor" prošao u drugi krug takmičenja zahvaljujući svom glasu i scenskom nastupu. Žiri "X Faktora": Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jahović i Kiki Lesendrić imaju pravo na sopstveno mišljenje o prijavljenim takmičarima", kaže se u saopštenju. Podsetimo, Filip je oduševio žiri svojim izvođenjem pesme koju peva Šer, pod naslovom "Dove l'amore" ali je Željko ipak izjavio da mu se čitav nastup ne sviđa i ocenio ga sa "ne". Udruženja za zaštitu prava LGBT populacije smatraju da je pokazao nepoštovanje i zatražile su Željkovo izvinjenje, a on se preko Tvitera oglasio kratikim komentarom "imam pravo na svoj ukus". 

Produkcija “X Faktora” smatra da ni jedan član žirija nije upotrebio govor mržnje u nastupu takmičara Filipa Janevskog, a o daljem plasmanu pomenutog takmičara odlučiće publika. Kako je izgledao Filipov nastup, uverite se i sami...