U nedelju, 3. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ostvarenja na filmskom platnu.

Tokom Cineplexx porodičnog dana će premijerno biti prikazana najnovija sinhronizovana avantura „Kumba“ 3D, priča o zebri Kumbi koji je rođen sa samo polovinom pruga, pa ga njegovo krdo zbog neznanja i praznoverja izoluje.

S novostečenim prijateljima Kumba će krenuti na put preko pustinje kako bi pronašao drevni vodopad na kome je prema legendi prva zebra dobila svoje pruge. Avantura koja ga tamo čeka veća je od svega što je mogao da zamisli!

Za sve posetioce bioskopa u periodu od 12h do 17h su pripremljene specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica i slikanje po licu inspirisano glavnim likovima filma „Kumba“ 3D predstavlja samo deo aktivnosti u Cineplexxu Beograd i Kragujevac. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija magazin Mali Politikin Zabavnik, dok je za starije pripremljen magazin Lisa na poklon.

U nedelju će na repertoaru biti i popularni, filmski hitovi Nosorog Oto 3D, Padaće ćufte 2 3D, Avioni 3D, Turbo 3D i Štrumpfovi 2 3D, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.