Krštenje britanskog princa Džordža zakazano je za 23. oktobar 2013. godine u Kraljevskoj kapeli u Palati sv. Džejmsa, a kako je danas saopštila Kensingtonska palata, Kejt Midlton i princ Vilijam odlučili su da se na listi nađe čak sedam kumova.

Ova posebna čast data je starim školskim drugovima i prijateljima sa univerziteta - Oliver Bejker sa univerziteta Sent Endrjuz, Dejvid Žardin-Peterson koji je s vojvotkinjom od Kembridža pohađao koledž Marlboro i Erl Grosvenor, sin vojvode od Vestminstera. Kumovi malog Džordža su i bliska prijateljica pokojne princeze Dijane, Julija Majkl Samjuel,  Džejmi Louter-Pinkerton, lični sekretar mladog kraljevskog para uperiodu od 2005. do 2012. godine, kao i Vilijam vam Kutcem, Vilijamov drug iz detinjstva. Konačno, tu je i Zara Tindol (poznata pod prezimenom Filips pre udaje), kao jedini član porodice na spisku kumova. Inače, brojni kumovi nisu neobični u kraljevskoj porodici, pa ih je tako princ Vilijam imao šestoro.

U međuvremenu, otkrivena je i lista gostiju koja je sve do danas držana u strogoj tajnosti - kako javlja Skaj Njuz, biće tu samo najbliži članovi porodice - kraljica Elizabeta i njen suprug Filip, Džordžijev deda princ Čarls i njegova supruga Kamila, kao i ujak najmlađeg britanskog prestolonaslednika, princ Hari.