Najprodavaniji šou program magije u svetu “Iluzionisti” (The Illusionists) dolazi u Srbiju ove jeseni. Najbolji iluzionisti na svetu sa svojom predstavom “Svedočite nemogućem” (“Witness the Impossible”) održaće više nastupa u Beogradu i Novom Sadu.

Ovaj spektakl magije prikazivaće se u Spensu, u Novom Sadu od 26. do 28. novembra a u Kombank Areni u Beogradu od 29.novembra do 1. decembra 2013. godine. Više informacija o ulaznicama kao i o terminima predstava, biće uskoro objavljeno, najavljuju organizatori. Sedam iluzionista izvodi miks optičkih iluzija koje uključuju napeti ruski rulet, levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i bekstvo iz tankera punog vode.  Svaki iluzionista je maestro na svom polju a njihovim trikovima svedočilo je preko million ljudi širom sveta.

Ovi mađioničari tvrde da su preuzeli tajne zanata od Hudinija i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni stvorivši nov teatralno-umetnički žanr nikada ranije viđen.

Kreativni producent Sajmon Pejnter ističe je da je ovo prva predstava na svetu koja okuplja sedmoricu najvećih iluzionista u svom zanatu na istom mestu među kojima su Den Speri, Džef Hobson, Endrju Baso i Kevin Džejms.