U svetu koji se brzo razvija, želimo da ostanemo povezani sa savremenom tehnologijom, a istovremeno težimo iskustvima koja nas vraćaju korenima, kroz sport i lokalni identitet. Takva mesta postaju utočište za ljude svih profila, od profesionalnih sportista do putnika u potrazi za autentičnim doživljajem. Kombinacija tehnologije, sporta i kulture zadovoljava našu potrebu za inovacijama, a od februara 2024. godine, takvo mesto je otvoreno u Beogradu. Radisson RED Belgrade postao je simbol luksuznog boravka, ali i mnogo više od toga. 

Novak - promo2.jpg
Promo 

Nije iznenađenje što je upravo Radisson RED Belgrade prepoznat od strane Teniskog saveza Srbije kao ključni partner i baza tokom predstojećeg Dejvis kup susreta između Srbije i Grčke. Dok Novak Đoković predvodi srpsku reprezentaciju, Radisson RED Belgrade postavlja standard u hotelskoj industriji. Ako se pitate zašto je novi premium lifestyle hotel, koji je deo grupacije Arena Hospitality Group, domaćin jednog od najvažnijih sportskih događaja godine, odgovor se krije u ponudi - jedinstvenoj kombinaciji luksuza, udobnosti i napredne tehnologije.

Novak - promo3.jpg
Promo 

Smešten u srcu grada, u Takovskoj ulici blizu Narodne skupštine Republike Srbije, Radisson RED Belgrade se ističe kao najbolji izbor za sportiste jer nudi savršenu kombinaciju komfora, privatnosti i opuštanja, uz brigu o svakom detalju koji je važan za sportske zvezde. Hotel pruža posebnu pažnju potrebama sportista jer uključuje obroke prilagođene ishrani profesionalaca i prostore za fitnes i oporavak. Svaka soba opremljena je najnovijom tehnologijom koja omogućava apsolutnu privatnost i komfor. Ovaj prestižni sportski događaj potvrđuje status hotela kao top destinacije za sportske profesionalce.

Novak - promo4.jpg
Promo 

Radisson RED Belgrade nije samo sportska destinacija, već i pravi raj za sve one koji traže luksuz, inovaciju i opuštanje. Nakon dinamičnog dana u Beogradu, hotel sa svojih 88 moderno opremljenih soba i apartmana, predstavlja savršeno mesto za odmor. Inovativni prostori za rad i druženje postali su prepoznatljiv znak ovog hotela. Bez obzira da li ste na poslovnom putu, uživate u odmoru ili ste tu zbog prestižnih sportskih dešavanja, vladaće atmosfera u kojoj će vas obuzeti produktivnost, ali istovremeno i opušten osećaj.

Novak - promo5.jpg
Promo 

Hotel poseduje moderan restoran sa lokalnim i internacionalnim specijalitetima, elegantan bar za opuštanje i druženje, co-working prostor za produktivan rad, kao i sale za poslovne sastanke. Moderni detalji poput kamina i stola za bilijar, stvaraju ležernu atmosferu, idealnu za organizaciju događaja i proslava. Na sedmom spratu hotela nalazi se prostrani fitnes centar sa panoramskim pogledom na grad. Opremljen je najnovijom TechnoGym tehnologijom, ali to nije sve.

Novak - promo6.jpg
Promo 

Radisson RED Belgrade svojim gostima nudi digitalnu prijavu i pristup sobama putem aplikacije. Omiljen je i među kućnim ljubimcima, pa gostima omogućava da uživaju u boravku zajedno sa svojim četvoronožnim prijateljima.

Zvezdama kao što je Novak Đoković, hotel takođe pruža priliku da se opuste i uživaju u intimnom okruženju, daleko od reflektora javnosti, a ipak blizu centra grada. Povezanost sa lokalnom zajednicom i luksuz koji pruža, čine Radisson RED Belgrade pravim mestom za opuštanje pre velikih sportskih događaja.

Promo/Raddison Red Belgrade Novak Đoković predvodi Srbiju u Dejvis kupu: Otkrivamo gde odseda sportska elita - jedinstveni hotel u Beogradu!

Njegova uloga domaćina Dejvis kupa samo je deo priče. Ono što ovaj hotel zaista izdvaja, jeste pažnja posvećena svakom gostu i prilagođavanje svačijem stilu života. Ovo je mesto gde borave pobednici.