Vjera Mujović se razvela pre dve godine, ali u medijima nije bilo mnogo tekstova o njenom razvodu. Glumica je retko govorila i o svom braku, ali su obožavaoci bili oduševljeni pričom o upoznavanju sa nemačkim lekarom Štefanom Prajsom kojem je rekla "da" u avionu.

Sada je glumica u novoj romansi, a izabranik je reditelj Miloš Pavlović. "Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja. Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja samo zajedno oko godinu dana", rekla je ona za Kurir.

"Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih tu poklapanja. Nisam osoba koja krije svoj privatni život, ali s druge strane ja od svog života ne pravim senzaciju", kaže glumica.

vjera mujovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, njeni roditelji su preminuli 2022. godine u razmaku od nekoliko meseci. Najpre majka u martu, a zatim i otac u avgustu.

Njen novi dečko Miloš Pavlović je, inače, takođe bio u braku i to sa Vjerinom koleginicom Danijelom Kuzmanović. Zanimljivo je i to što njih dve rade u Narodnom pozorištu u Beogradu. Pročitajte i zašto su se razveli Melina i Haris Džinović.

BONUS VIDEO: 

KOMEMORACIJA VOLJENOM GLUMCU NEŠI NENADOVIĆU! Vjera Mujović: Odlaze heriji detinjstva, naše mladosti i moj prvi princ Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.