Ako već sedite po čitav dan, i zbog toga se suočavate sa bolom u leđima i u kičmi, onda morate sebi i da pomognete i da udovoljite. Ukoliko ste primorani da dugo sedite, onda napravite sebi ugođaj i učinite to sedenje lakšim i prijatnim. Uklonite svakodnevne neugodnosti zbog bolova i nabavite Egg Sitter podmetač za stolicu!

1. egg sitter
Promo 

Za razliku od stolica, jastuka sa memorijskom penom, jastuka sa raznim zrncima i magnetima – Egg Sitter predstavlja specijalnu potporu od saća sa fleksibilnim držanjem, koji omogućava ciruklaciju vazduha i zadržavanje hladnoće na dodir. Doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti i bola u kičmenom stubu koji se javlja usled dugog sedenja.

Standardni jastuci za oslonac zahtevaju rupu koja je izrezana na jastuku da podupre kost, ali ne i Egg Sitter. On se savija i prilagođava vašoj repnoj kosti i oblikuje apsorbujući tačke pritiska.

Može da izdrži teret do 135 kg, može se postaviti na bilo koje sedište ili stolicu, lako se pere (mlakom vodom), dimenzije su 34 x 41 x 4, a materijal je silikon. U setu se dobija i navlaka za silikonski jastuk.

Eg sitter podloga za sedenje protiv bolova u leđima
Promo 

Već danas poručite Egg Sitter jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 1.799 rsd i rešite se bolova u kičmi!