Toliko toga biste voleli da možete da popravite u svom domu, a nemate vremena da nosite u servis ili ne želite da dajete velike sume novca za popravke. Sada možete to i sami. Potrebna vam je samo USB lemilica! Ona vam pruža mobilnost i efikasnost u jednom kompaktnom paketu. Sa brzim grejanjem, dugim vekom trajanja i dodatnim sigurnosnim funkcijama, ova lemilica je vaša prva opcija za precizne popravke. Uzmite je sada OVDE i imajte snagu lemljenja gde god da krenete!

usb lemilica 001.jpg
Promo 

Lemilica je mala i kompaktna, savršena za prenosivost i rad na bilo kojem mestu. Ovaj praktičan alat omogućava vam brzo i precizno lemljenje sa lakoćom, čineći vaše popravke jednostavnim zadatkom.

Sa vremenom grejanja manjim od 15 sekundi, USB lemilica je spremna za rad gotovo trenutno. Osim toga, brzo se hladi za manje od 30 sekundi, što vam omogućava efikasno i sigurno korišćenje. Za dodatnu bezbednost, dolazi sa zaštitnim poklopcem. Ima i automatsko isključivanje nakon 25 sekundi neaktivnosti, čime čuva energiju i povećava bezbednost. LED indikator vam pruža vizuelnu potvrdu o trenutnom statusu alata.

USB lemilicu možete da poručite OVDE po ceni od 1.580 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.