Kejt Midlton je viđena u javnosti prvi put posle operacije abdomena zbog koje se povukla pre dva meseca. Slučajni prolaznici su je ugledali u prodavnici na farmi u Vindzoru.

"Iznenadili smo se što je vidimo opuštenu i nasmejanu", izjavili su navodno, ali nema još nijedne fotografije koja bi ovo mogla da potvrdi.

Kejt je, prema ovim iskazima, provela prepodne sa decom koja su imala razne sportske aktivnosti pa je dugo uživala na svežem vazduhu.

kejt midlton 0823985606-min.jpg
Profimedia 

Prema prvim komentarima, mnogi se pitaju kako je sad Kejt odjednom "opuštena i nasmejana", kad su do juče mediji izveštavli kako je "očajna zbog glasina".

Podsetimo, njena fotografija sa decom koja je objavljena prošle nedelje je izazvala neviđenu reakciju kako u zemlji tako i širom sveta. Na njoj su foto agencije uočile nekoliko prepravki pa su je povukle uz napomenu da je "fotošopirana".

kejt midlton 0826947779-min.jpg
Profimedia 

Međutim, najveći broj njenih obožavalaca je presrećan, jer se njen izlazak na farmu tumači kao znak da će se uskoro vratiti svojim službenim obavezama. Prema ranijim najavama, trebalo je da to bude 17. aprila, ali sad se svi nadaju da bi to moglo biti i ranije. Pročitajte i zašto je Kejt ispala kriva za sve u vezi sa "falsifikovanom" slikom. 

BONUS VIDEO:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.