Obožavate zabave, druženja i okupljanja! Uvek se potrudite da svaki put unesete nešto novo što će to veče učiniti nezaboravnim. Pored dobrog društva važno je i prirediti im nešto što će druženje učiniti zanimljivijim. A šta je bolje od slatkog, čokoladnog užitka! Predlažemo vam da se zabavite i zasladite na pravi način uz mini čokoladnu fontanu!

Mini čokoladna fontana je idealan dodatak za druženje sa prijateljima, uživanje sa porodicom i pravljenje kućnih zabava. Napravljena je na 3 nivoa i namenjena za kućnu upotrebu. Vizuelni tok čokolade na 3 nivoa i neverovatan kremast ukus čokolade izazvaće oduševljenje kod svih!

Čokoladna fontana
Promo 

Ovaj model omogućava da pripremite pola litre tečne čokolade iz jednog puta, što je sasvim dovoljno za potrebe jedne manje zabave.

Mini fontana za čokoladu napravljena je od plastike koja je otporna na toplotu i ima mogućnost podešavanja pumpe i grejanja odvojeno. Njene karakteristike su:
• 22 cm ( visina ) x 16 cm ( širina ),
• Temperatura: 60 C,
• Napajanje: 220 – 230 V, 50 – 60 Hz.
Dimenzije kutije su 22 x 15 x 15 cm.

Čokoladna fontana tekst 2-min.jpg
Promo 

Iskoristite ovu sjajnu ponudu i za samo 2.199 rsd naručite vašu mini čokoladnu fontanu i uživajte u slatkoj razonodi sa prijateljima ili porodicom.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

* Količine su ograničene!