Glumac Miloš Biković, koji je nedavno postao otac, poseduje imanje u jednom selu u Srbiji. Nalazi se u blizini Valjeva, a izbor ove lokacije nije slučajan. Biković je želeo da bude blizu svog brata, Mihaila, koji je starešina manastira Jovanje. Sve je bilo u prilično zapuštenom stanju, pa je vredni glumac dosta radio na tome da dovede imanje u red.

"Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće", rekao je glumac jednom prilikom u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Biković ističe da se iznenadio kada je čuo za ovu ponudu i nije mnogo oklevao pri odluci. Najviše ga je privuklo to što za relativno kratko vreme može da stigne iz Beograda i da uživa u miru i tišini ovog prostora.
Mnogima je neobično što je poznati glumac, naviknut na urbani život, odabrao ovakav prostor da u njemu provodi svoje odmore, ali on smatra da je to najbolji način za punjenje baterija. "Ja mislim da samo priroda može da te obnovi, da te rehabililtuje", istakao je Biković.

Youtube/RTS Biković voli da provodi vreme u lepotama prirode ovog kraja.

Inače, Biković je u javnosti često predstavljen kao neko kome je porodica važna i kao takav, mnogo pažnje posvećuje devojci Ivani. "Za mene Ivana i porodica znači sidro. Usidrenje. To je neka kontrateža svim mojim ludilima." izjavio je, jednom prilikom. Verujemo da će detinjstvo njihovog sina biti ispunjeno ljubavlju, a pogledajte i kakvo je bilo Miloševo detinjstvo.

Proslava rođenja sina Miloša Bikovića Instagram

BONUS VIDEO: 

Miloš Biković se fotografiše sa fanovima Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna/K. L.