Iako se vama lično nije desilo, nije na odmet da se dodatno osigurate da u budućnosti ne dođe do provale i krađe. Obezbedite poslovni prostor ili vaš dom i budite mirni. Najbolje rešenje je uvek video nadzor!

Kamera koja će vam doneti sigurnost i olakšanje i ne mora čak da bude prava! Lažne kamere koje simulišu snimanje su garancija većeg stepena obezbeđenja i zaštite. Ova lažna kamera sa crvenom led lampicom stalno trepti, kao da snima bez prekida. Radi na 2 xAA baterije. U pakovanju dobijate šrafove i tiplove za montažu. Dimenzije kamere su 68mm x 78mm x 95mm, a po ceni od 999 rsd, možete je OVDE odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

lazna kamera 1.jpg
Promo 

Sprečite pojedine ljude da rade sve ono što ne bi želeli da rade pred kamerama, jer neće primetiti razliku između prave i lažne kamere! Ova lažna kamera je veoma laka za instaliranje, nisu potrebni kablovi i može biti postavljena bilo gde. Radi na 2 AA baterije 1.5V i ima LED lampice koje neprekidno rade ( simulacija snimanja ). Kamera je za spoljašnju i unutrašnju upotrebu i 17cm je dužine. Možete je OVDE poručiti, po ceni od 1.499 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

lazna kamera 2.jpg
Promo 

Inteligentna kamera IP WIFI HD će vas ostaviti bez teksta! Ima mogućnost pregleda na ANDROID i iOS operativnim sistemima. Povezivanje sa kamerom se vrši pomoću LAN ili WI-fi konekcije, a kameri možete pristupiti iz bilo kog mesta na svetu. Horizontalna rotacija: 355 stepeni, a vertikalna rotacija: 120 stepeni. Snima na: Micro SD (do 64GB). Audio komunikacija u dva smera (osoba koja je pored kamere može da čuje i razgovarasa vama ). Kamera sadrži detekciju pokreta, šalje poruku na mobilni telefon, ukoliko detektuje pokret. Sadrži i noćni mod, može da se montira na zid, uz pomoć nosača koji dobijate sa kamerom. OVDE je odmah poručite, po ceni od 4.999 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

WIFI kamera.jpeg
Promo 

* Celokupan asortiman sjajnih proizvoda možete pogledati OVDE.