Ako želite da budete u korak sa vremenom i tehnologijom, i a ko nemate smart ručni sat, onda je pravo vreme da ga nabavite. Olakšaće vam svakodnevnicu i bićete oduševljeni njegovim funkcijama! Izaberite OVAJ pametni sat i iskoristite dok je na neverovatnom popustu!

pametni sat.jpg
Promo 

Pametni sat DZ09 pored povezivanja sa telefonom ima svoje mesto za SIM i SD karticu kao i svoju kameru tako da može da radi i samostalno kao telefon za pozive, poruke i internet.

Ima razne funkcije kojima ćete biti oduševljeni! Pored standardnih kao što su pozivanje i primanje poziva, čitanje i slanje poruka, slušanje i biranje muzike, slikanje sopstvenom kamerom ili kamerom mobilnog telefona, ima i kalendar, alarm, digitron, štopericu, pedometar sa brojačem kalorija, podsetnik za odmaranje, kontrolor sna, diktafon, Facebook, Twitter, WhatsApp, alarm protiv krađe, power save opciju. Sve ovo na samo jednom satu!

U zavisnosti od toga koliko ga koristite, baterija može da traje od 2 do 7 dana, a vreme razgovora od 3 - 6 sati.

Budite uvek povezani i pratite svoje aktivnosti! Poručite ovaj pametni sat OVDE po SNIŽENOJ ceni od 1.499 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.