Glumica Šenon Doerti godinama se bori sa rakom dojke, a sada je objavila kako je kancer metastazirao na kosti.

Ipak, Šenon se trudi da uprkos lošim prognozama ostane optimistična.

"Ne želim da umrem. Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam gotova s nadom da ću promeniti stvari na bolje. Jednostavno nisam", priznaje glumica za magazin People.

Šenon veruje da je upornost, borbenost i sposobnost da ne odustaje nasledila od majke Rozi, kojoj su prognozirali samo deset odsto šansi da preživi aneurizmu na mozgu kada je Šenon bila devojčica od 8 godina.

"Potičem od žene koja je bila odlučna. Mislim da sam uvek bila borac. Tako sam odgajana, da budem veoma jaka i da mogu da uradim sve što želim", iskrena je Šenon.

senon doerti 0463159255-min.jpg
Profimedia 

Podsetimo, Šenon Doerti je prvi put dijagnostikovan rak dojke 2015. godine. U svrhu lečenja uradila je mastektomiju, a nakon toga se podvrgla hemoterapiji i zračenju. Dve godine kasnije objavila je da je izlečlena, ali 2020. je otkrila da joj se bolest vratila i proširila na mozak.

Lekari su joj tada dijagnostikovali rak četvrtog, poslednjeg stadijuma, a sada sada Šenon kaže da se proširila i na kosti.

"Znam kuda idem. Znam ljude koje ću videti. Mislim da bih se plašila smrti da nisam dobra osoba, ali jesam. Ne želim da umrem. To je razlika. Ne plašim se smrti. Jednostavno ne želim da umrem", priznala je Šenon.

Pročitajte i Bolest Zlate Numanagić zbog koje je smršala 18 kilograma

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Tekst: Lepa&srećna/B.S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO

OTKRILA SAM RAK DOJKE NA ROĐENDAN! Takve trenutke svaka žena želi da zaboravi: Ovo je priča hrabrih žena koje su pobedile bolest Kurir TV