Prilika za specijalan doživljaj pruža vam se u Tržnom centru "Galerija" u Beogradu gde vas očekuju najnoviji, najbrži i najluksuzniji automobili izloženi sve do 22. oktobra.

Potpuno besplatno imate mogućnost da uživate u eleganciji, lepoti i udobnosti fantastičnih dvotočkaša. U Galeriji Automobila Srbije, svoje modele izlažu globalno poznati brendovi kao što su Mercedes, Tojota, Kia, Volvo, Džili, Hjundai, Ford, MG, Nisan, Čeri, Pežo, Opel, Reno, Dačia, Suzuki, Škoda, Fiat, JEEP, Alfa Romeo.

Svi oni znaju da je luksuzni automobil damama isto tako zanimljiv kao i dodir visoke mode - potpuna je zabluda da žene zanimaju samo praktična vozila.

galerija automobila srbije 2.jpg
MONDO 

Mnoge dame uživaju u vožnji, kao i u odličnim performansama, a Galerija Automobila Srbije omogućava da izbliza upoznaju karakteristike benzinaca, dizelaša, hibrida i električnih vozila najnovije generacije. I gospoda su, naravno, dobrodošla!

Ulaz je besplatan, baš kao i parking u podzemnoj ili spoljnoj garaži - od 10 do 22 časa.

I to nije sve! Svi izloženi modeli moći će da se isprobaju u test vožnji, a posetioce očekuju velika iznenađenja i brojne specijalne ponude. Zavirite u galeriju slika i uverite se koliko je izložba zanimljiva, a ne propustite ni video snimak ulaska automobila!

Method Otvorena do 22. oktobra 2023. godine

Galerija Automobila Srbije Promo