Oralno zdravlje predstavlja važnu i neizostavnu kariku opšteg zdravlja. Za postizanje i očuvanje oralnog zdravlja pored dobre oralne higijene, presudnu ulogu ima i redovna poseta stomatologu.

Odlazak u stomatološku ordinaciju treba da bude sastavni deo vaše zdravstvene rutine i zato je veoma bitno da pažljivo odaberete kliniku kojoj ćete pokloniti svoje poverenje i brigu o oralnom zdravlju.

White Clinic Belgrade, iako tek nedavno otvorena, može se pohvaliti  timom iskusnih profesionalaca koji  su pohađali najbolje škole i edukacije kako u Srbiji tako i u svetu. Svoje  karijere gradili su u eminentnim beogradskim ordinacijama.

doktori.jpeg
Promo 

Tim sastavljen od stručnjaka iz različitih grana stomatologije, koji zajedno posluju već 10 godina, obezbeđuje profesionalan i individualan pristup svakom pacijentu sa uspešnim terapijskim ishodom.

U ponudi klinike mogu se naći usluge poput:

  • Oralne hirurgije
  • Estetske stomatologije
  • Implantologije
  • Parodontologije
  • Ortodoncija
  • Dečija stomatologija
  • Snimanje (ortopan, 3D, mali snimak)
  • Zubna tehnika

Osnivači klinike istakli su da apsolutna posvećenost pacijentu, unapređenje znanja, inovativnost i poštovanje naučnih činjenica predstavlja imperativ u njihovom poslovanju.

Sve metode koje se primenju su utemeljene na dokazima, odnosno kliničkim studijama koje potvrđuju njihovu efikasnost i bezbednost. Zato je praćenje novih naučnih dostignuća uslov za visok stepen uspeha. 

stomatolog white clinic belgrade.jpg
Promo 

stomatolog white clinic belgrade tim.jpg
Promo 

Lepi zubi i blistav osmeh su uvek u modi, zato pored redovne kontrole i standardnih procedura, u usponu su i zahvati estetske stomatologije. Estetika zuba ima veliki uticaj na samopouzdanje pojedinca, utiče na društveni utisak i pomaže u stvaranju pozitivne slike o sebi, međutim važno je napomenuti da estetski tretmani ne smeju zanemariti osnovne principe oralnog zdravlja i da će dobar stomatolog uvek insistirati na očuvanju zdravlja zuba i desni pre nego što preporuči bilo kakve estetske procedure.

A koje su to najtraženije estetske procedure?

Sve češće se može čuti izraz “Holivudski osmeh”, a mi vam otkrivamo šta se krije iza blistavo belog osmeha.

“Hollywood smile” je procedura koja podrazumeva određene intervencije na zubima uz pomoć kojih se postiže idealan niz, oblik i belina vaših prirodnih zuba.

Za postizanje ovakvog efekta uglavnom se vrši intervencija kao što je izrada vinira, odnosno keramičkih faseta.

beli zubi white clinic belgrade.jpg
Promo 

Pored ove procedure, White Clinic Belgrade nudi još mnogobrojne usluge koje će vaše zube i osmeh dovesti do savršenstva kao što su ispravljanje zuba folijom invisalign, beljenje zuba, ugradnja implanta,…

Kako bi rezultati bili optimalni, pre svake procedure vrše se individualne konsultacije gde se utvrđuje najbolji protokol za postizanje željenog cilja.

Vrata White Belgrade Clinic-e otvorena su za sve na adresi Dečanska 12 u Beogradu, a više informacija kao i termine za zakazivanje možete dobiti pozivom na broj +381 62 1248 166 ili putem e-maila: whiteclinicbelgrade@gmail.com

Tekst: Promo