Tekst: Promo

Bolovi mogu da vas prate neko vreme, što se odražava na svakodnevne obaveze i kretanja. Em što to može da vas ometa tokom dana, takođe može i tokom noći da vam smeta za kvalitetan san. Zato je potrebno što pre nešto da učinite za sebe!

Pozdravite se sa bolovima i ukočenim mišićima uz pomoć Egg Sitter podmetača za stolicu!

1. egg sitter.jpg
Promo 

Za razliku od stolica, jastuka sa memorijskom penom, jastuka sa raznim zrncima i magnetima - Egg Sitter predstavlja specijalnu potporu od saća sa fleksibilnim držanjem, koji omogućava ciruklaciju vazduha i zadržavanje hladnoće na dodir. Prilagođava se vašem telu, povećava udobnost i komfor prilikom dugog sedenja, eliminiše pritisak i postavlja kičmu u pravilan položaj. Doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti i bola u kičmenom stubu koji se javlja usled dugog sedenja.

Standardni jastuci za oslonac zahtevaju rupu koja je izrezana na jastuku da podupre kost, ali ne i Egg Sitter. On se savija i prilagođava vašoj repnoj kosti i oblikuje apsorbujući tačke pritiska.

Može da izdrži teret do 135 kg, može se postaviti na bilo koje sedište ili stolicu, lako se pere (mlakom vodom), dimenzije su 34 x 41 x 4, a materijal je silikon. U setu se dobija i navlaka za silikonski jastuk.

2. egg sitter.jpg
Promo 

Već danas poručite Egg Sitter jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 1.799 rsd i rešite se bolova u kičmi!