Pevačica Nada Obrić, koja je tri puta pobedila rak, otkrila je da je sve tehničke obaveze oko svoje smrti rešila na vreme.

"Čitala sam da se Lepa Lukić naljutila kad su je pitali da li je napisala testament i kupila grobno mesto. E pa ja ne bežim od toga. Biće to u Beogradu, na Bežanijskom groblju. Iako sam se od bivšeg muža Ace razvela pre 18 godina, jer me je prevario, ja sam ipak odlučila da kada umrem budem sahranjena u istu grobnicu sa njim. Ipak sa tim čovekom imam dvoje dece, Itanu i Sašu. Verovatno će sad mnogi i da me osuđuju, ali baš me briga, to je moja konačna odluka i kraj", rekla je pevačica za "Star".

Ona je dodala i da nije napisala testament, jer je dogovor oko podele imovine već napravljen.

nada obric-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ja nisam pisala testament, jer među mojom decom nema zle krvi, znaju oni šta ja imam i šta će da podele. Nemam strah ja od toga da unapred raspoređujem i delim. Moj pokojni muž i ja smo sve to na vreme rešili", objasnila je Nada.

Pevačica iza sebe ima dva braka, a o svojim muževima otvoreno je govorila u javnosti.

"Dva puta sam patila. Prvi put je bio baš kritičan, jedva sam to preživela, svaki razvod je težak. 16 godina sam se borila da taj brak zadržim, ali ako ne ide, bolje je da se raziđemo. Ja sam učinila sve da deca ne osete razvod, uspela sam da pomirim prvog i drugog muža. Moj prvi muž je dolazio u kuću kod mene i mog drugog muža kad god hoće i koliko hoće, da deca dožive da im je tata tu kad god hoće i koliko hoće", ispričala je Nada svojevremeno u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Još fotografija Nade Obrić pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/RTS, Youtube printscreen / Grand magazin Nada Obrić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NADA OBRIĆ O TOME ZAŠTO NIJE NAPISALA KNJIGU O SVOM TURBULENTNOM ŽIVOTU Kurir TV