Život mnogih danas popularnih ličnosti počeo je u velikom siromaštvu, pa je takvo detinjstvo imala i Goca Božinovska. Njen otac je bio veoma bogat dok je živeo u Makedoniji, gde je bio oženjen kad je upoznao majku pevačice.

Zaljubio se u nju i napustio prvi brak u kojem je imao petoro dece, a njima je sve ostavio kad je došao u Srbiju.

Tu je morao da ide u nadnicu, a Goca je od malih nogu počela da radi. "Zimi smo jeli krompir koji tati daju, toliko mi se smučio da danas ne mogu očima da ga vidim", priča pevačica.

"Pre podne sam išla u školu, a popodne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće!"

Goca Božinovska
Instagram / goca_bozinovska_official 

Porodica je jedva sastavljala kraj s krajem. "Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem", seća se Goca. "Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom, jer sam navikla na sve."

Ona i decu vaspitava u skladu s tim. "Greška današnjih roditelja je u tome što decu gledaju samo kako da ušuškaju, a ne kako da ih spreme i nauče da žive život. Mi ne možemo da znamo kakvo vreme može da dođe", kaže Goca.

Ona tvrdi da može isto da živi i s malo i sa mnogo para. "Umela sam u detinjstvu da trpim, znam šta znači kad se nema i sad bih sa 10 dinara mogla da preživim. Isto mi je da nedelju provedem s milionima, kao i sa deset dinara. Tako sam naučena i vaspitana jer nije uvek bilo lako."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

GOCA BOŽINOVSKA ZAPLIĆE JEZIKOM Pevačica održala govor povodom rođenja unuka Zorana: Samo jedna osoba FALI, nadamo se da nas VIDI! Kurir televizija