Ne postoji jednostavan recept za pobedu! Sve što vam treba uključuje odgovarajući program treninga, kvalitetnu ishranu i dovoljnu količinu MAGNEZIJUMA. 

Umor, napetost, razdražljivost i poteškoće sa koncentracijom mogući su uzroci niskog nivoa magnezijuma u telu. Grčevi u nogama, kao i napetost mišića vrata, leđa i ramena koji se javljaju iznenada, često noću tokom spavanja i tokom sportskih aktivnosti, poteškoće su povezane sa nedostatkom magnezijuma.

Dr. Viton Magnezan C igra glavnu ulogu kada je u pitanju stanje mišića i stabilnost skeleta. Dobra koncentracija magnezijuma u Dr. Viton Magnezan C  pomoći će vašem telu da se bori protiv umora i održava odgovarajući nivo šećera u krvi, što je presudno za bilo koju veću fizičku aktivnost.

mock-up_Magnezan-C-Novo.png
Promo 

Magnezijum promoviše prirodnu regeneraciju mišića nakon treninga ili aktivnosti, smanjuje grčeve u mišićima i pruža ćelijama dovoljno kiseonika da spreči stvaranje mlečne kiseline, koja uzrokuje bol i osećaj iscrpljenosti.

Vitamin C kao jedan od najmoćnijih antioksidanata pomoći će telu da se reši štetnih supstanci i da radi punim kapacitetom tokom bilo koje fizičke aktivnosti.

Dr. Viton Magnezan C možete poručiti OVDE odmah ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.