Tekst: Promo

U bilo kojim da ste godinama, morate da reagujete na vreme kako se bol ne bi proširila i stvorila još veće zdravstvene probleme.

Sprečite veće posledice ovog problema, budite pokretljivi i uživajte u danima bez bola! ImmunoFlex je tu za vas!

IMMUNOFLEX + tablete su dijetetski suplement koji u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine B grupe (B2, B7, B9), C, K2 i D3.
• Rešava probleme sa kostima i zglobovima
• Zaustavlja propadanje hrskavice
• Smanjuje bol
• Pojačava imunitet
• Poboljšava krvnu sliku
• Povoljno deluje na nervni sistem i kožu.

ImmunoFlex.jpg
Promo 

Vitamini B2, B7 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamini B2, B9 i C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini B9, C i D doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema. Vitamini B9 i D imaju ulogu u procesu ćelijske deobe. 

Vitamin B2 i B7 doprinose održavanju normalne kože i sluzokože. Vitamini B2 i C doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin B2 doprinosi održavanju normalnih crvenih krvnih zrnaca. Vitamin K2 doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalnoj koagulaciji krvi. Vitamin D doprinosi održavanju normalne mišićne funkcije, normalnih kostiju i zuba.

Hijaluronska kiselina (HA) je prirodna supstanca koju naše telo samo proizvodi, kako bi zadržalo kolagen, povećalo vlagu i obezbedilo elastičnost i fleksibilnost tkiva. Njeno prisustvo je ustanovljeno kod praktično svih živih organizama, a naša koža sadrži oko 50% hijaluronske kiseline iz tela. Hijaluronska kiselina igra važnu ulogu u smanjenju upale i bolova u zglobovima uzrokovanih povredama ili degeneracijom tkiva.

NAČIN UPOTREBE: 2 puta dnevno po 1 tableta uz obrok.

ImmunoFlex možete poručiti jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.