Nastasia Urbano 80-ih godina prošlog veka bila je jedna od najtraženijih evropskih manekenki, više puta je krasila naslovnice magazina Vogue, ali i drugih prestižnih časopisa. Bila je zaštitno lice mnogih poznatih brendova i modnih kuća i družila se sa svetskim džet-setom.

"Radila sam s mnogim časopisima, svi su me voleli. Jedne godine sam milion dolara zaradila za samo 20 dana. To mi je bilo za tri ili četiri godine. Večerala sam s Džekom Nikolsonom, sledeći dan s Endijem Vorholom, čak i s Romanom Polanskim. Partijala sam s Melani Grifit, Donom Džonsonom, Sajmonom i Garfankelom", rekla je jednom prilikom ova lepotica iz Španije, koja danas ima 61 godinu, prenosi "Zadovoljna.rs".

Kako tvrdi, život joj se preokrenuo nakon što je upoznala muškarca za kog se udala i sa kojim je dobila decu, koji ju je napustio ostavivši joj samo odeću u ormaru.

"Jedina dobra stvar koja je proizašla iz te veze su moja deca, sve ostalo bilo je užasno. Sve je plaćao mojim novcem. Poznavali smo se samo dva dana i već je hteo da mu kupim BMW i ja sam, budala, potpisala ček. Bila sam zaljubljena", priznala je.

Bivša manekenka danas pati od depresije i beskućnica je. Kaže da je promenila niz stanova, iz kojih su je izbacili jer nije plaćala stanarinu, a sada spava kod prijatelja na kauču ili na klupama u ulazima banaka u Barseloni.

"Želim da živim, ne samo da preživljavam. Umorna sam od preživljavanja i moljenja za novac. Ljudi koji su bili oko mene su otišli, svi su otišli, i nisam zapravo iznenađena. Želim da me deca vide u dobrom svetlu. Želim da se oporavim od svega i budem dobro, da mogu da budu ponosni na mene", rekla je.

Kada su čuli njenu potresnu priču, nekoliko bivših kolega odlučilo je da joj pomogne da ponovo stane na noge.

"Ostala sam u šoku. Niko nije ovo očekivao. Živele smo poput princeza, a ona je bila božanstvo. Pamtim je kao introvertnu osobu, jako lepu i pažljivu prema svima. Prvo moram da pričam s njom, da saznam šta joj je potrebno", rekla je bivša manekenka i Nastasijina koleginica Rut Šuler.

Pridružio joj se i maneken Hernando Herera, koji smatra da je Nastasia mnogo toga pružila svetu mode.

"Mogla je da odradi mnogo toga, ne samo kao manekenka već i kao voditeljka konferencija, modnih događaja i slično. Spreman sam da je podučim ponovo i da razgovaram s fotografima i agencijama kako bi ponovo mogla da radi", izjavio je Hernando.

Još fotografija Nastasie Urbano pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / El País, Youtube / Printscreen / danielmirabal1907 Nastasia Urbano

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Manekenka i milioner  Tiktok/@cokimngann