Pevačica Goca Tržan već osam godina je u braku sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem, ali smatra da su oni izuzetak kada je u pitanju velika razlika u godinama između mlađeg muškarca i starije žene. Na pitanje da li brak može da opstane ako je muškarac mnogo mlađi od žene, pevačica je za "Informer" odgovorila:

"Ne može. E sad, ja sam u braku sa 14 godina mlađim muškarcem, a već osam godina opstajemo. Izgleda da je moj brak izuzetak."

Iako neretko deli detalje iz privatnog života sa javnošću, Goca je sada otkrila i nešto o čemu do sada nije pričala, a to je da li ona i Raša kućne poslove dele na muške i ženske.

Goca Tržan o mužu Raši i kućnim poslovima
Instagram/Goca Trzan 

"Delimo, jer ne smatram da sam ja ta koja treba da pomera krevete i kreči. Zadužena sam za kuhinju i kuvanje, a često sam i čistačica i klozetarka. S druge strane, moj muž usisava i radi teške fizičke poslove kada zatreba", objasnila je pevačica.

Goca se osvrnula i na temu izgleda i privlačnosti. Pevačica podržava estetske korekcije, ali kada su u granicama normale, i smatra da veći deo muške populacije nije opsednut velikim silikonskim grudima.

"Smatram da većinu muškaraca ne lože silikonske grudi i da im to nije privlačno. Mislim na prave muškarce, ne na paćenike. Devojke treba da budu oprezne kada idu pod nož, iako stojim iza stava da svaka žena ima prava da radi šta hoće na svom telu. Nikada ne bih stavila grudi, sem ako ne bih morala iz zdravstvenih razloga. A to da imam velike grudi, pa da uradim još veće, kako bi mi to bilo sredstvo da dođem do nečega, nikako", iskrena je bila Goca.

Goca Tržan o teškim trenucima
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Pevačica iz braka sa prvim mužem Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, a sa sadašnjim suprugom Rašom godinama je vodila borbu za potomstvo.

"Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada", rekla je jednom prilikom Goca u emisiji "Mi danas".

Još fotografija Goce i Raše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna