Tekst: Promo

Odaberite naslov koji će vam dati novo iskustvo!

Kako da privučete sreću - Džozef Marfi

1. kako-da-privucete-srecu-marfi.jpg
Promo 

IMATE PRAVO DA BUDETE SREĆNI!

Da biste stvorili samo željene uslove, morate preuzeti kontrolu nad svojim mislima.
Svako želi da bude srećan, a motivacioni pisac i učitelj Džozef Marfi pokazuje nam koliko je jednostavno dosegnuti život kakav želimo i zaslužujemo.

OVDE možete poručiti ovu knjigu po ceni od 580 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Opklada - Dženifer Krusi

2. opklada-dzenifer-krusi.jpg
Promo 

Minerva Dobs zna kako da se kocka.
Kalvin Morisi uvek igra na sigurno.
Ali u trenutku kada se suoče, ni jedno ni drugo nisu na to spremni.

Roman Opklada dobitnik je prestižne nagrade RITA za ro­mantičnu knjigu godine 2005. Ovo je roman proslavljene spisateljice Dženifer Krusi o malim šansama, reskiranju, istinskoj ljubavi i divnim cipelama…

Po ceni od 799 rsd poručite OVDE knjigu ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

Ono što sasvim sigurno znam - Opra Vinfri

3. ono-sto-sasvim-sigurno-znam-opra-vinfri.jpg
Promo 

Opra Vinfri predstavlja jedinstveni fenomen našeg vremena. Tokom nekoliko decenija stvarala je istoriju svojom legendarnom emisijom, pokrenula svoju televizijsku mrežu i časopis O, postala jedina Afroamerikanka koja je zaradila više od milijardu dolara, dobila počasnu diplomu Univerziteta Harvard, kao i Predsednički orden slobode.

Sada su, prvi put, ti Oprini misaoni biseri ažurirani, pregledani i sakupljeni u divnu knjigu, prepunu njenih mudrosti i otkrića do kojih je dolazila tokom života. Organizovani po temama - radost, otpornost, povezanost, zahvalnost, mogućnost, zadivljenost, bistrina i moć - ovi eseji nude nam jedinstven, moćan i intiman uvid u srce i um jedne od najčudesnijih žena na svetu, istovremeno nam dajući uputstva kako da postanemo najbolja verzija sebe.

Ovu fenomenalnu knjigu možete poručiti OVDE po ceni od 820 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Pariz te nikada ne pušta - Elen Feldman

4. pariz-te-nikada-ne-pusta-elen-feldman.jpg
Promo 

Radnje smeštene paralelno u ratom zahvaćeni Pariz i svet njujorškog izdavaštva pedesetih godina, Pariz te nikada ne pušta izuzetna je priča o ljudskoj izdržljivosti, ljubavi, nemogućim izborima i o tome da preživljavanje uvek ima svoju cenu.

Pošto je uspela da preživi Drugi svetski rat, tokom kojeg je radila u knjižari u Parizu i borila se za svoj i život svoje male ćerke Vivi, Šarlot nije žrtva, ona je borac. Ali hoće li uspeti da se izbori i sa sledećim poglavljem svog života?

Saznajte tako što ćete poručiti OVDE ili pozivom na 011/4420-502 po ceni od 899 rsd.

Iskrena ljubaznost - Hjuston Kraft

5. iskrena-ljubaznost-hjuston-kraft.jpg
Promo 

Iskrena ljubaznost spaja anegdote s radnjama koje mogu napraviti stvarnu promenu u našim životima, životima drugih, i širom sveta.

Uranjajući u vrste ljubaznosti koje su svetu danas najpotrebnije, ova knjiga iskreno sagledava jaz između našeg verovanja u dobrotu i naše sposobnosti da je valjano ispoljavamo - i pokazuje nam kako da nameru sprovedemo u delo. Istražujući sve, od jaza u empatiji do veštine emocionalne regulacije, iskrena ljubaznost je savršena za svakoga ko veruje u ljubazniji svet i kome je jasno da je neophodan naporan rad da se on ostvari.

OVDE možete poručiti ovu knjigu po ceni od 950 rsd ili pozivom na 011/4420-502.

*Pogledajte celokupnu ponudu popularnih i zanimljivih naslova OVDE!