Proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović nedavno je otišao u zasluženu penziju, te svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom - suprugom Helenom Seger i sinovima Maksimilijanom i Vinsentom. Zgodna Šveđanka oduvek je privlačila pažnju svetske javnosti, a popularni par navikao je da ih paparaci prate u stopu gde god da se nalaze.

Ni na odmoru često ne uspevaju da se sklone od znatiželjnih pogleda, a tako je bilo i dok je Helena bila trudna sa njihovim drugim sinom. Ona i Zlatan su te 2007. godine sa, tada jednogodišnjim, naslednikom Maksimilijanom uživali na Floridi, kada su uslikani na plaži, a u prvom planu bio je trudnički stomak tada tridesetsedmogodišnje Helene.

Helena Seger, žena Zlatana Ibrahimovića
Profimedia 

Helena Seger u avgustu ove godine proslaviće 53. rođendan, a od fudbalera je starija 11 godina. U svojoj rodnoj zemlji i te kako je popularna, a osim o njenom atraktivnom izgledu često se piše i o tome da uživa u luksuznom životu, ali i da naporno radi.

I pre nego što je upoznala Zlatana, bila je veoma uspešna i ostvarena - radila je u duvanskoj industriji, bavila se marketingom, a usputno i modelingom i glumom.

Par se upoznao 2002. godine, kada je ona imala 32, a on 21 godinu, a njihov prvi susret počeo je svađom.

"Kada sam upoznala Zlatana imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla zagradio je svojim Ferarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo", ispričala je Helena 2010. godine za magazin "Elle".

Posle četiri godine zabavljanja dobili su starijeg, a dve godine kasnije i mlađeg sina, a pred oltar nikada nisu otišli. Helena često ističe i da ne voli da joj se dodeljuje etiketa "žena fudbalera".

Još fotografija Helene Seger iz vremena kada je drugi put bila trudna pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Helena Seger i Zlatan Ibrahimović iz vremena kada je ona bila trudna sa drugim sinom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna