Tekst: Promo

Domaću kafu svako sprema na svoj način, ali svi moraju da paze ne prekipi. Slično je i sa našim emocijama - ukoliko ne obraćamo pažnju, lako može da se dogodi da nam izmaknu kontroli. Zato je važno da odvojimo vreme za razgovore - da osluškujemo sebe i da čujemo druge, da se preispitujemo, pričamo o izazovima i tražimo rešenja za prevazilaženje prepreka.

Zato Grand kafa poručuje: Hajde da imamo vremena za razgovor!

Pridružite nam se u četvrtak, 22. juna od 15.30 časova na tribini na kojoj ćemo, uz kafu, otvoreno razgovarati sa psihologom i psihijatrima o brojnim interesantnim temama. Tribina će biti održana u Restoranu Bottega (TC Galerija).
Sa psihologom Kajom Damnjanović, psihijatrom Milutinom Kostićem i dečjim psihijatrom Robertom Grujičićem razgovaraćemo o značaju rada na sebi, prevazilaženju različitih životnih izazova, osnaživanju sebe i očuvanju sopstvenog mentalnog zdravlja, kako bismo svojom stabilnošću sačuvali i stabilnost cele porodice, a samim tim i društva. Razgovor će moderirati Uroš Bogdanović.

Sve je lakše uz razgovor, razumevanje i podršku okoline. Zato, hajde da razgovaramo! Ne dozvolimo sebi da nas užurbana, nepredvidiva svakodnevica i brojne obaveze preplave i da ne pronađemo vreme da oslušnemo sebe, sopstvena osećanja i potrebe. Pronađite vremena za razgovor o svim važnim životnim temama, ali i za „svoje vreme“, jer je to način na koji istovremeno jačamo sebe i ostvarujemo bliskost sa dragim ljudima.

Tribinu organizuje Grand kafa u saradnji sa produkcijskom kućom PodMedia.