Magic records predstavlja novi singl Nevene Božović pod nazivom "Ogledalo", koji je premijerno emitovan 25.maja. Pesma nosi nezaboravnu retro atmosferu koja podseća na sint-pop zvukove osamdesetih godina, a Nevena je svojim glasom i interpretacijom uspela da prenese emocije koje se kriju u stihovima ove pesme. Retro zvuk je dodatno naglašen kroz aranžman koji je savršeno uklopljen u moderno muzičko izražavanje.

Ovaj singl predstavlja jedan od brojnih dokaza da Nevena Božović ima neverovatan talenat za savladavanje različitih muzičkih žanrova, a retro sint-pop joj posebno dobro stoji, što se pokazalo i u njenom prethodnom hitu "Ljubav u bojama".

Kako nam je Nevena rekla, do kraja godine možemo očekivati još sličnih ostvarenja, a verovatno i prvi album u izdanju Magic records-a.

nevena bozovic 2.jpg
Promo 

Sada je došao red na "Ogledalo", pesmu koja će sigurno postati nezaobilazni deo Neveninog repertoara, kao i omiljena pesma mnogih njenih fanova. Ukoliko ste ljubitelj sint-pop zvuka, ova pesma će vas sigurno osvojiti svojom jedinstvenom atmosferom i neodoljivim retro šmekom.

Pesmu autorski potpisuju Boris Krstajić i Vladimir Danilović i možete je poslušati na svim digitalnim platformama.

Tekst: Promo