Ida Prester je jedna od retkih javnih ličnosti koja se usudila da se na televiziji pojavi potpuno bez šminke. Iako voli da se šminka želela je ohrabri žene da zavole sebe takve kakve jesu. Pevačica je za svoj novi spot angažovala dame koje su zašle u sedmu deceniju, a sve kako bi pokazala da svako životno doba nosi sa sobom određenu lepotu.

"Nije mladost lice ispeglano od bora, mladost se vidi u očima, u stavu, u ponašanju, u pričama. Nadam se da sam šarenim spotom uspela da prikažem starost iz drugog ugla – koliko ispunjavajuća, vesela, vedra i mladolika može da bude", rekla je Ida i istakla da četrdesete godine donose određene promene.

"Kad dođeš u četrdesete, postaješ sve svjesniji da ono vreme koje ti ostaje treba da iskoristiš najbolje što možeš, a toliko te pritiskaju medijski, industrijski, marketinški, sa svih strana, podrivajući tvoje nesigurnosti. Mislim da su pritisak i fetiš večne mladosti danas gori nego ikad", rekla je Ida za "Zadovoljna.hr" i i istakla da treba da promenimo uticaj koji imamo na mlade generacije devojaka.

Ida Prester o teroru večne mladosti
Instagram/IdaPrester 

"To me inspiriralo da predstavim mladost u drugačijem obliku od onog koji nam prezentuju: da je to nešto protiv čega treba opsesivno da se borimo, da su svi znaci starosti nepoželjni, da treba da odgajamo mlade generacije devojaka da već s 18 godina brinu o tome da im se ne vide bore", zaključila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna