Toolly je tu da revolucioniše vaše iskustvo u traženju izvođača i pruži vam besprekorno rešenje za sve vaše potrebe za uslugama.
Ne propustite ovu priliku da pojednostavite svoj život i uživate u visokokvalitetnim uslugama naše zajednice kvalifikovanih izvođača. Posetite vebsajt www.toolly.app ili preuzmite mobilnu aplikaciju Toolly na Google Play ili App Store danas i otključajte svet pouzdanih izvođača na dohvat ruke!

unnamed (3).jpg
Promo 

Za više informacija, kontaktirajte nas na hello@toolly.io ili nas pozovite na +38163392295. (WhatsApp)

Kako Toolly funkcioniše? Veoma jednostavno! Samo preuzmite mobilnu aplikaciju Toolly na Google Play ili App Store i dobićete pristup širokoj mreži pouzdanih izvođača. Bilo da vam je potreban kvalifikovan vodoinstalater, majstor za male popravke, frizer za kućne ljubimce, pouzdana bebisiterka ili temeljno čišćenje, Toolly će sve obezbediti. Naručivanje usluga izvođača na Toolly je lako. Jednostavno izaberite koju vrstu usluge želite da naručite, unesite željeno vreme završavanja zadatka kao i adresu na kojoj će izvođač pružiti uslugu. Naši izvođači će uzeti u obzir sve vaše želje i vratiti ponudu. Pregledajte profile dostupnih izvođača. Svaki profil prikazuje njihove specijalnosti, iskustvo, sertifikate i recenzije kupaca, dajući vam sve informacije koje su vam potrebne da donesete informisanu odluku.

unnamed (2).jpg
Promo 

Plaćanje nikada nije bilo lakše! Toolly nudi zgodan sistem plaćanja koji vam omogućava da plaćate usluge direktno preko aplikacije, koristeći svoju kreditnu ili debitnu karticu. Recite zbogom mukama oko rukovanja gotovinom ili rada sa zasebnim načinima plaćanja. Uz Toolly, sve je rešeno na jednom mestu.

unnamed (1).jpg
Promo 

Uz Toolly, ručno biramo najbolje izvođače i temeljno proveravamo njihovu stručnost, obezbeđujući da dobijete vrhunsku uslugu od profesionalaca koji izuzetno cene i posvećeni su svom zanatu. Naš rigorozan proces selekcije garantuje da se samo njabolji i najpouzdaniji izvođači pridruže našoj platformi, pružajući vam bezbrižnost i izuzetne rezultate.

unnamed (5).jpg
Promo 

Ali nemojte nam samo verovati na reč – sami iskusite prednosti Toolly. Otkrijte praktičnost, kvalitet i pouzdanost koje naši pouzdani izvođači donose u svaki projekat. Od hitnih popravki do temeljnog čišćenja ili pouzdane brige za vaše najmilije, Toolly vam nudi stručnjake koji su posvećeni ispunjavanju svih vaših potreba!