Život je dosad više puta demantovao Snežanu Borjan. Govorila je da nikad neće ući u vezu sa fudbalerom, verovala je da ne može da se zabavlja s muškarcem mlađim od sebe.

Bilo je fudbalera koji su joj se udvarali, ali ona kaže da je nikad nisu privlačili. Dok se nije pojavio Milan! Upoznala ga je preko brata, kojeg je mladi golman zamenio u "Radničkom" iz Niša na poziciji broj 1.

Bila je to ljubav na prvi pogled, koju je prvi predosetio njen otac - toliko su česti bili njeni odlasci u Niš. Lepa Užičanka je bila toliko oduševljena da je ubrzo shvatila kako je Milan, mlađi od nje pet godina, čovek njenog života.

"Na početku nismo imali ništa, ali smo stvorili sve", ispričala je Snežana u emisiji "150 minuta". Na pitanje - šta bi poručila devojkama koje jure fudbalere radi materijalnog statusa, prvo se našalila: "Neka pojačaju tempo i rade na kondiciji."

snezana borjan 002.jpg
Instagram / snezanafi 

Ozbiljan odgovor je formulisala kao savet koji bi dala svom ženskom detetu, da ga ima: "Svoju bih ćerku naučila da čeka da oseti one leptiriće u stomaku. Učila bih je da prepozna svoju srodnu dušu kad se ona pojavi, jer ljubav je pokretač svega", kaže Snežana.

Ona tvrdi da između Milana i nje više nema ljubomore, svojstvene počecima u svakoj vezi, već je to ona "zdrava ljubomora samo na naš brak". "On je danima van kuće, na utakmicama, u karantinu, na pripremama. Kako bi izgledao moj život da ja za to vreme budem ljubomorna", pita Snežana.

snezana borjan 008.jpg
Instagram / snezanafi 

Njen dan počinje treningom i zdravim doručkom, koji takođe sprema i za sina Filipa. "On ne jede u vrtiću, naučili smo da mu ja kuvam", objašnjava Snežana, koja pored poslovnih obaveza i brige o sebi svakodnevno priprema i ručak. Ostavila je posao direktora marketinga u Fudbalskom klubu "Partizan", ali i dalje ima dovoljno profesionalnih i ličnih izazova. 

Tekst: Lepa&Srećna