"Ona je moja najveća podrška, najbolji prijatelj, uvek je uz mene, kako na sceni tako i iza nje." Ovim rečima je Filip Šefild (61) opisivao Holi Viloubi (42), svoju koleginicu iz Jutarnjeg programa na britanskoj televiziji ITV. A onda su se strašno posvađali!

Danas su njih dvoje na naslovnim stranama svih šoubiznis portala, jer je malo nedostajalo da se uopšte ne pojave na radnim mestima. Celog vikenda su trajali pregovori i televizija ih je ucenila da moraju voditi Jutarnji program zajedno.

"Ili ćete se pojaviti zajedno ili program neće voditi nijedno od vas", rečeno im je. Svi su jutros čekali šta će Holi i Fil da odluče, a oni su rešili da ipak budu pred kamerama. Smeškali su se, šalili, a svi znaju da privatno - ne govore. Bilo je jako napeto - "jedan veliki slon je bio usred studija".

Osim što cela nacija priča o njima, kao i stotine hiljada obožavalaca širom sveta, i za kolege su oni glavna tema već danima.

holi viloubi filip sefild 0764675763-min.jpg
Profimedia 

"Već duže vreme je odnos među njima bio napet, a onda je Fil valjda prevršio svaku meru svojom izjavom za medije", priča jedan insajder. Voditelj je pod pritiskom zbog postupaka rođenog brata koji je nedavno osuđen za 11 postupaka krivičnog nasilja. U jednom od njih je bilo uključeno i jedno dete.

Filipi je tada odmah objavio na svom Instagram nalogu da se najviše brine za žrtve i njihove porodice, kao da se nada da će njihovu privatnost svi poštovati.

"Da mi je brat ikada priznao da je počinio neki zločin, odmah bih preduzeo sve da zaštitim žrtvu i njenu porodicu. Ovo su zločini za gađenje i pozdravljam odluku da je proglašen krivim. Što se mene tiče, više nemam brata."

Međutim, izgleda da je ove nedelje Filip prešao neku granicu, kad je u razgovoru za novine izjavio da je njegova porodica prošla kroz mučenje, a da ga je Holi neprekidno podržavala. "To mi je mnogo značilo, baš kao i podrška mojih šefova na televiziji, mog urednika Martina Frizela, kao i čitave moje porodice Jutarnjeg programa, uključujući i naše sjajne gledaoce", kazao je Fil.

Ispostavilo se da Holi uopšte nije znala za ovakvu izjavu i da je ostala "bez teksta" kad je to čula. Njih dvoje su prekinuli privatne kontakte, mada je ona svojevremeno govorila da nema toga što ne može lično da mu kaže.

Zato i ne čudi što su jutros delovali toliko čudno svima - iza scene ne govore i ovo, sigurno, neće biti održivo rešenje. Šta će šefovi dalje odlučiti, ostaje da se vidi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna