Tekst: Promo

Vratite se na pravi put i vodite računa o sebi. U tome mogu da vam pomognu prirodni preparati. Preporučujemo vam Cardioxal - 100% prirodan, biljni preparat prvenstveno namenjen čišćenju naslaga u krvnim sudovima i kardiovaskularnom sistemu.

Pored toga što čisti naslage u krvnim sudovima i kardiovaskularnom sistemu, znatno poboljšavajući celokupno zdravstveno stanje organizma, Cardioxal normalizuje krvni pritisak i vraća elastičnost krvnim sudovima.

Cardioxal za tekst.jpg
Promo 

Aktivni sastojci gloga i matičnjaka povoljno deluju na normalizovanje srčanog ritma, a u slučaju hipertenzije ili hipotenzije povoljno deluju na normalizovanje krvnog pritiska. 

Seme mirođije čisti krv i razara masne naslage. Upotreba imele takođe doprinosi poboljšanju cirkulacije i opšteg stanja u slučaju zakrčenosti krvnih sudova, kao i normalizaciji krvnog pritiska, bilo da je on snižen ili povišen: aktivni sastojci imele podstiču cirkulaciju što dovodi i do bolje ishrane i jačajanja samog srčanog mišića, i time dovode do ravnoteže i otklanjanja i propratnih tegoba kod pojava visokog i niskog pritiska, kao što su:
• Nalet krvi u glavu
• Uzbuđenja
• Vrtoglavica
• Glavobolja
• Zujanje u ušima. 

NAČIN UPOTREBE: 

Dve kafene kašičice preliti šoljom ključale vode. Ostaviti da odstoji 30 minuta. Pije se 2-3 puta dnevno po jedna šolja rashlađenog čaja. Preporučeno vreme konzumiranja je minimalno 3 meseca.

OVDE možete poručiti Cardioxal po ceni od 3.600 rsd. Iskoristitie i akciju - ako poručite dva, cena iznosi 4.200, za poručena tri je 5.200 rsd, a za poručena četiri proizvoda cena je 6.200 rsd.