Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazin “Lepa&Srećna” 30. marta nastavlja akciju “Lekoviti razgovori”

Našu zanimljivu i edukativnu akciju nastavljamo s novim gostom Prof. dr Jelenom Vasiljević, Theta healing instruktorom s kojom ćemo razgovarati o ovim tehnikama isceljenja.

 Lekoviti razgovori_1200x900_Foto Shutterstock (1).jpg Izvor: Shutterstock

Reč je o moždanim talasima sa frekvencom pre dubokog sna, jer u tom stanju možemo spoznati dublje korene svojih problema iz podsvesti. Poznato je da podsvest upravlja nad 90 odsto našeg života, poput onog većeg dela ledenog brega koji se ne vidi.

Kod dece koja imaju problema sa učenjem tako možemo utvrditi zašto im je koncentracija slaba, pa dolazi do prokrastinacije ili odlaganja obaveza, a potom i neuspeha. Takođe, mogu se otkriti uzroci i razrešiti konflikti u porodici, među partnerima, u odnosu s decom.

"Suština je u tome da smo ovde, da stalno učimo i da nam se ponavljaju neke stvari sve dok ne naučimo te lekcije i steknemo potrebne vrline. Što više vrlina steknemo, što više prihvatamo neke situacije, tuđe izbore i slobodnu volju, to ćemo imati više unutrašnjeg mira. Samim tim, širićemo taj spokoj, biti stabilni i srećniji ovde, i tako duhovno napredovati", kaže Prof. dr Jelena Vasiljević.

 Prof dr Jelena Vasiljevic_1200x900_Foto privatna arhiva.jpg Izvor: Privatna arhiva

Za sve nedoumice u vezi isceljenja naše podsvesti za koje vam treba savet ili konsultacija, naš gost Prof. dr Jelena Vasiljević biće vam na raspolaganju 30. marta od 11 do 12 sati putem telefona 011 442 03 07.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije