Pevačica Ana Kokić ovog meseca proslavila je 40. rođendan, a na muzičkoj sceni je od svoje 16. godine. Najpre je nastupala kao deo grupe "Energija", a sa 23 godine započela je solo karijeru.

Od najranijeg detinjstva znala je da želi da bude pevačica, a podrška porodice bila joj je najveći vetar u leđa.

"Znaš ono kad se od malih nogu vidi čime će se dete baviti u životu, tako se i kod mene videlo onda. Bukvalno već od druge ili treće godine sam obožavala da pevam. Sve predmete koji su ličili na mikrofon bih uzimala, otišla ispred ogledala i pevala. Naravno, da nisam imala podršku moje majke i sestre koje su uvek bile tu uz mene ne bih uspela da ostvarim svoje snove", rekla je Ana za "Kurir" televiziju.

Da nije postala pevačica, sigurna je da bi se svakako bavila umetnošću.

"Sada da nije bilo toga, ne znam, verovatno nešto što je vezano za umetnost jer volim i da pevam, plešem, glumim i slikam. Eto, umetnička duša", istakla je kroz osmeh.

Ana svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkama Ninom i Teom, koje je dobila u braku sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, od kog se razvela pre četiri godine. Sportista je krajem prošle godine ponovo stao na "ludi kamen", sa pevačicom Milicom Ristić, a pre dve nedelje je sa njom dobio i treće dete, sina kome su dali ime Aleksej.

Ana Kokić, Nikola Rađen, Milica Ristić
Instagram / anakokicmusic 

"Mislim da je zaista bespotrebno više pominjati nas dvoje u bilo kakvom kontekstu. Mi smo roditelji našim devojčicama i to je sve. On je sada ipak oženjen i očekuje dete. Želim da ispoštujem njegovu suprugu i njega i da ne pričam o njemu više", poručila je Ana nedavno, a Nikola je svojevremeno istakao da je Kokićeva divan čovek i sjajna majka.

Još fotografija Ane Kokić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/anakokicmusic Ana Kokić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna