Tekst: Promo

Najdragocenije je to vreme kada radite nešto za sebe, a knjiga će vam u tome pomoći. Pogledajte najtraženije naslove koji će vam sigurno dane učiniti boljim!

Kako razmišljaš tako živiš - Džejms Alen

Knjiga 1.jpg
Promo 

"Lična snaga leži u umu"! Kad se jednom probudi, ne postoje granice koje pojedinac ne može zamisliti i potom ih ostvariti pomoću snage misli. Autor duboko prodire u suštinski odnos razmišljanja pojedinca i njegovog karaktera, životnih okolnosti, fizičkog zdravlja, životnog cilja, postignuća i ličnog spokojstva. "Kako razmišljaš tako živiš" predstavlja pristupačan, a ipak moćni podsetnik da "sve što postižemo i sve što ne uspemo da postignemo jeste direktan rezultat naših vlastitih misli".

OVDE možete poručiti ovu knjigu po ceni od 480 rsd ili pozivom na 011/4420-502 radnim danima.

Moć žene - Lujza Hej

Knjiga 2.jpg
Promo 

Svaka od nas mora naučiti da ceni svoj život i svoje sposobnosti isto onoliko koliko su nas učili da cenimo tuđe. Žene se već dugo bore da preuzmu kontrolu nad svojim životima. Lujza L. Hej pokazuje vam kako da postanete snažna i moćna bića. Bez obzira na to kakva vam je prošlost, možete se izdići iznad nje i stići do vrha. Lujza naglašava da su svest o sopstvenoj vrednosti i samopouzdanje najjača oruđa u rukama savremenih žena. Pred ženama našeg doba prostire se ceo svet - mogu se uzdići onoliko koliko veruju u sebe.

Jednim klikom OVDE poručite knjigu "Moć žene" po ceni od 680 rsd ili pozovite 011/4420-502.

Umeće življenja - Tič Nat Han

Knjiga 3.jpg
Promo 

U ovim teškim vremenima jako je važno da razumemo sebe i svet. Imamo toliko pitanja i ona nas opsedaju i noću i danju, svesno ili nesvesno. U ovoj značajnoj knjizi, zen majstor Tič Nat Han - jedan od najuvaženijih duhovnih vođa u svetu danas - otkriva umeće svesnog življenja koje nam pomaže da odgovorimo na ona najdublja pitanja o životu i iskusimo sreću i slobodu za kojima žudimo.

Poručite OVDE ovu knjigu po ceni od 680 rsd, a možete i pozvati 011/4420-502 radnim danima.

Put suštine - Nil Donald Volš

Knjiga 4.jpg
Promo 

Nil Donald Volš, autor bestselera "Razgovori sa Bogom", nudi nam revolucionarno rešenje za rastući problem ljudske otuđenosti. Poziva nas da preispitamo svoje osnovne pretpostavke o sebi, o drugima, o Bogu, o životu i načinu na koji funkcioniše, i da potom redefinišemo sam pojam čovečanstva. Put suštine pred svakog čoveka postavlja izazov da donese smelu odluku - da pogleda ko smo i kako možemo da biramo šta ćemo biti, na nov način koji menja čitavu planetu.

Knjigu možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 po ceni od 740 rsd.

Istina je u vama - Gordana Biernat

Knjiga 5.jpg
Promo 

Gordana Biernat se kao jedina iz Evrope našla na listi Opre Vinfri pod nazivom Super Soul 100 Teacher - grupi probuđenih duhovnih učitelja i vizionara koji pomažu razvoju čovečanstva.

Sve "istinite misli" date u ovoj knjizi imaju jedan jedini cilj - da vam pomognu da razumete sebe i svoje mesto i ulogu u svetu.

Ovu knjigu možete da koristite i kao svoj lični vodič u trenucima nedoumice. Dovoljno je da postavite pitanje, otvorite knjigu na bilo kojoj stranici i pročitate sinhronicistički dobijeni odgovor.

Pozovite 011/4420-502 ili online OVDE poručite ovu knjigu po ceni od 880 rsd.

*Klikom OVDE možete pogledati celokupnu ponudu raznovrsnih knjiga i popularnih naslova!
**Poštarina je besplatna za iznos preko 2.000 dinara.