Aleksandar Srećković Kubura u dugogodišnjem braku sa fitnes instruktorkom Marijom Savić Srećković dobio je dvojicu naslednika - Aleksu i Vanju. Razlika između njih je čak 17 godina - Aleksa ove godine puni 28 godina, dok će Vanja proslaviti 11. rođendan.

Glumac i njegova bivša supruga ne eksponiraju sinove u medijima, pa malo ko zna kako oni izgledaju. Kubura je, međutim, jednom prilikom podelio fotografiju sa starijim sinom, a mnogi su se složili da je Aleksa izrastao u veoma lepog momka.

Aleksa Srećković završio je ETF u Beogradu i ne voli javna pojavljivanja, a glumac je jednom prilikom istakao koliko je ponosan na čoveka u kakvog je njegov stariji naslednik izrastao.

"Aleksa je već svoj čovek i sam donosi odluke, ali snosi i posledice za njih.Za sada nemam suštinskih primedbi. Nadam se kako će tako i da nastavi. No, glavne odluke tek su pred njim, ali ja verujem u njega", rekao je Kubura svojevremeno za "Story".

On je tada objasnio i šta najviše ceni kod sina.

"Što je pošten, dobre duše, veseo, duhovit, snalažljiv, uporan, samostalan", istakao je.

Kubura se seli sa Vračara
Youtube/Printscreen/K1 

Govoreći o svojim naslednicima, glumac je priznao i da je u današnje vreme roditeljstvo veliki izazov.

"Svakako da nije lako. Život je prebrz, prenapet, suviše stresan da bi se vreme za decu samo stvorilo. Moramo se boriti za njega. A za klince treba vremena. Ne mnogo, ali neophodno je da ono bude kvalitetno, oslobođeno svih spoljnih problema koji se njih ne tiču", zaključio je on tada za pomenuti magazin.

Aleksandar Srećković Kubura poslednjih godina sve više vremena provodi u selu Ratina nadomak Kraljeva, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/kubura.kubura Aleksandar Srećković Kubura

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna