Često se postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha, a verujemo da je u tome što obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, ali se i prepliću ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla.

3389344_1343643-prstensudbine7-edit_ff.jpg
Kurir televizija 

Ulogu Anjine i Janine majke igra poznata ukrajinska glumica Olena Uzljuk. Ona je primorana da kroz seriju sama podiže obe ćerke, iako je mnogo volela svog muža.

Olena Uzljuk, koja tumači lik majke, se jednom prilikom osvrnula na ulogu i novinaru "VZ" otkrila ono što publika možda i nije znala:

3389346_jhjhjj_ff.jpg
Instagram 

"Olga je doživela veliku tragediju u svom životu. A ovo je, verujem, čin jake ličnosti. Sviđa mi se moja heroina, dajem joj i mnogo ličnog, onako kako je vidim. Ova osoba nije uvek iste boje, može biti različita. Olga ima divan smisao za humor, veoma je osetljiva, duhovno je bogata osoba."

U seriji je vlasnica restorana, a evo kako se snalazi u kuhinji u stvarnom životu.

"Pripadam onim ženama koje znaju kako da spreme knedle. Još u petom razredu sam naučila da ih tako lepo ispletem u pletenicu, i to vrlo brzo. Iako retko kuvam knedle kod kuće, samo po želji dece, jer je testo, a više volim zdraviju hranu."

3389348_hghhh_ff.jpg
Instagram 

Privatno je, kao i u seriji, izuzetna majka i domaćica, te svoju porodicu svakodnevno obraduje nekim novim receptom.

"Kuvam mnogo i brzo. Moja porodica i ja smo vegetarijanci, pa kuvam za jedan obrok, da sve ostane sveže. Izuzetak su prva jela. Imam veliko opterećenje, pa se trudim da brzo kuvam, na primer neku salatu, ribu, morske plodove, volimo i sir. Tražim zanimljive recepte, usavršavam ih na svoj način, tako da se jela pripremaju brzo, ali sa interesovanjem. Ne volim jednostavna jela poput testenina, to nije moja stvar", priznala je.

3389350_hhhhhh_ff.jpg
Instagram 

U jednom od mnogih intervjua, ova glumica je iznenadila sve kada je otkrila da je njena prva želja bila da postane istražitelj, međutim ta profesija joj je zadavala strah, pa je odustala od te ideje.

Nova hit serija "Prsten sudbine" emituje se radnim danima u 15 časova, a zbog velikog interesovanja Kurir televizija je obezbedila publici još jedan termin u 22 časa.

Tekst: Espreso